Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Calendar ortodox (2022) și Paraclisul Icoanei Maicii Domnului „Triherusa”

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, cu mijlocirea Maicii Domnului și cu rugăciunile tuturor Sfinților am finalizat tipărirea Calendarului Ortodox pe anul 2022. Este în format A3, color (exterior și interior), cu pagini de 80 gr și coperțile de 250 gr. Este prins cu spirală metalică și are agățătoare specială tot de metal.

Are cei mai mulți Sfinți pe care îi cuprinde la ora actuală un calendar ortodox românesc și nu cuprinde nimic din aiurelile liturgice ecumeniste.

Prețul – 20 RON.

Am tradus din limba greacă veche, Slujba integrală a Icoanei Maicii Domnului Triherusa (cea cu trei mâini), care se păstrează la Mănăstirea Hilandar, în Sfântul Munte Athos.

Cartea este format A6, cuprinde 100 de pagini, în care este Slujba Paraclisului acestei Icoane, precum și Vecernia și Utrenia, cu tot cu canoane.

Interiorul este color, frumos aranjat, așa cum se cuvine ca ofrandă Maicii Domnului. Această cărticică are în ea și două iconițe Triherusa, care pot fi folosite la purtător.

Preț – 5 RON / bucată.

Comenzile se fac la adresa de mail ciprioan@yahoo.com sau prin mesaj (sms sau pe watsapp) la nr. 0740788876 (pr. Ciprian)

Prețurile de mai sus nu cuprind taxele poștale. Comenzile mai mari au parte de reducere. Plata se face în avans, ca donație, folosind contul de mai jos (cu specificația: pentru calendarul ortodox 2022 sau Triherusa):

Donează

Să ne „blindăm” cu cărți bune, căci în curând cei ai lui Hristos nu vor mai avea acces la internet, dacă vor să mărturisească și să trăiască în Adevăr. Să nu uităm nici precedentele apariții editoriale, aflate la final de stoc:

Tot dependenți de telefoane sau a venit vremea să citim o carte ortodoxă?

Toate cărțile și Calendarul Ortodox sunt realizate la T.O.M. (Tipografia Ortodoxă Misionară), de către membrii familiei preoțești ortodoxe Staicu Ciprian și Ioana.

Motto-ul nostru este: „omul harnic și cinstit niciodată nu moare de foame, căci Dumnezeu este Chivernisitorul lui.”

Hristos să vă bucure, întru Ortodoxie!

Redacția

2 Responses to Calendar ortodox (2022) și Paraclisul Icoanei Maicii Domnului „Triherusa”

  1. Pingback: Un dar pentru 2022 |

  2. Pingback: Un dar pentru 2022 (ultimele calendare disponibile) |