Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Avocații și medicii NU cedează…

https://t.me/AG_RealEducation/173

Procesul global pentru crime împotriva umanității intentat și acceptat de Curtea Superioară de Justiție a Canadei (vezi linkul de mai jos) a început.

O echipă de peste 1.000 de avocați și peste 10.000 de experți medicali, condusă de germanul Reiner Fuellmich, unul dintre cei mai puternici avocați din Europa, a inițiat cel mai mare proces din istorie numit „Nürnberg 2” împotriva O.M.S. (Organizația Mondială a Sănătății) și Grupul Davos (Forumul Economic Mondial sub conducerea lui Klaus Schwab, în ​​vârstă de 80 de ani) pentru crime împotriva umanității.

Dr. Reiner Fuellmich este un avocat germano-american, el este cel care a câștigat proceduri de mai multe milioane de dolari împotriva fraudei Deutsche Bank și cel împotriva Volkswagen pentru frauda Dieselgate.

Este unul dintre fondatorii „Comisiei de Investigare a Coroanei Germane”. Fuellmich și echipa sa au adunat mii de dovezi științifice pentru a dovedi nefiabilitatea totală a testării PCR și frauda din spatele acestora.

Fuellmich a vorbit la acea vreme despre vaccinuri și a declarat că „nu au nimic de-a face cu vaccinările, ci fac parte din experimente genetice”. Pe lângă testele greșite și certificatele de deces frauduloase emise de personalul medical corupt, vaccinul „experimental” în sine încalcă articolul 32 din Convenția de la Geneva.

Potrivit articolului 32 din Convenția IV.1949, „Mutilările și experimentele medicale sau științifice care nu sunt necesare pentru tratamentul medical al unei persoane” sunt interzise.

Potrivit articolului 147, efectuarea de experimente biologice pe oameni reprezintă o încălcare gravă a Convenției.

Vaccinul „experimental” încalcă toate cele 10 coduri de la Nürnberg, care prevăd pedeapsa cu moartea pentru cei care încalcă aceste tratate internaționale.

„Fuellmich a adăugat, de asemenea, că toate acest lucru a fost planificat de multă vreme pentru a fi implementat până în 2050. „Dar apoi fiarele au devenit lacome și au decis să anticipeze planurile mai întâi în 2030 și în cele din urmă în 2020 într-o atât de grăbită încât vor face atât de multe greșeli. Producătorii de vaccinuri, de exemplu, nu s-au așteptat că vor exista atât de multe efecte secundare și decese.”

„Europa”, continuă Fuellmich, „este principalul câmp de luptă al acestui război. Asta pentru că este complet falimentar. Fondurile de pensii au fost complet jefuite. Așa că vor să pună Europa sub control înainte ca oamenii să știe că sunt și ce se întâmplă „.

Dar cine sunt acești oameni care trag sforile? Potrivit lui Fuellmich, este un grup de aproximativ 3.000 de superbogați. Clica Davos din jurul lui Klaus Schwab aparține acestui grup. Ce vrea? Control total asupra oamenilor.

„Ei mituiesc medici, personalul spitalului și politicieni. Oamenii care nu cooperează sunt amenințați. Ei folosesc tot felul de tehnici psihologice pentru a manipula oamenii.”

„Mass-media de masă”, rezumă Fuellmich, „spune o realitate falsă și spune că majoritatea oamenilor sunt în favoarea măsurilor și a vaccinurilor. Acest lucru cu siguranță nu este adevărat. De exemplu, aproape toți cei cu care vorbesc în Germania știu că o mască nu protejează de nimic, pentru că aproape toată lumea este acum informată despre mass-media alternativă. Vechea presă se stinge.”

Să-mi completez sfatul?

„Răspândiți adevărul și faptele cât de mult puteți și nu vă pierdeți energia cu oameni care sunt disperați vaccinați. Nu putem salva pe toți. Mulți oameni vor muri”.

https://corona-ausschuss.de/

Vă rugăm să distribuiți, mesajul a fost blocat timp de 30 de zile pe site-ul german în 1 minut după postarea lui.

A se vedea pentru detalii și articolul apărut în mai 2021:

Nurnberg 2021: 1.000 de avocați și 10.000 de medici au intentat un proces pentru încalcările codului de la Nurnberg