Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Încă o săptămână de ofertă de carte ortodoxă, la lichidare de stoc

Iubiți cititori, de Hristos iubitori,

În perioada 24 – 31 ianuarie 2022, vă oferim cele două cărți de mai sus la un preț redus, spre slava lui Hristos, Care este subiectul lor central.

Cartea de predici are aproape 400 de pagini, cuprinde peste 70 de predici, la toate duminicile și praznicele de peste an. Este prima lucrare de acest fel din România, în lupta cu panerezia ecumenistă.

Romanul ortodox „Iată, Eu sunt cu voi…” este o carte pe care unii au citit-o (cele 170 de pagini) într-o singură seară, pe nerăsuflate. Este foarte potrivită pentru vremurile pe care le trăim, ca să ne pregătim pentru opoziția față de antihrist. În proporție de 90% se bazează pe fapte reale, pe care le-am trăit personal sau le-au trăit cunoscuți ai noștri, accentul căzând pe lucrarea lui Dumnezeu prin Sfinții Lui în viața noastră.

Le oferim, la final de stoc, la prețul total de 50 RON, plus taxele poștale.

Comenzile de peste 199 lei beneficiază de transport gratuit.

Cei interesați sunt rugați să îmi scrie la adresa de email: ciprioan@yahoo.com sau să mă apeleze la nr. de telefon 0740788876 (sau sms sau mesaj pe watsapp).

Vă mulțumim pentru solicitudine și vă dorim să vă bucure Hristos, întru Adevărul Sfintei Ortodoxii!

pr. Ciprian Staicu