Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Pr. Ciprian Staicu: Cursuri de limba greacă veche sau greacă modernă

La inițiativa unor ortodocși, vin în întâmpinare cu următorul:

ANUNȚ

Sunt deschis să predau cursuri de limbă greacă veche sau greacă modernă, pentru începători sau avansați.

Cursurile au în vedere ajungerea la un nivel acceptabil spre înalt de: înțelegere, conversație și traducere din și în una dintre cele două limbi propuse.

Cursurile se fac de două ori pe săptămână, după ora 18, de luni până sâmbătă, în funcție de disponibilitate. Manualele necesare sunt oferite de mine.

Durata unui curs este de 90 minute. Plata se face la finalul fiecărui curs.

La un curs pot participa între unul și trei cursanți. Locația va fi acasă la cursant sau la o locație aleasă de acesta.

Cursurile se pot desfășura în municipiul Sf. Gheorghe (județul Covasna) sau în municipiul Brașov (în afară de sâmbătă).

Transportul profesorului la locația respectivă este asigurat de acesta și este inclus în prețul care va fi discutat individual.

Limita de vârstă a cursanților: 14 – 60 ani.

Pentru alte detalii și înscrieri trimiteți mail la adresa: ciprioan@yahoo.com sau sunați (sau sms/mesaj pe watsapp) la nr. 0740788876.

Ofer seriozitate maximă și profesionalism și accept doar cursanți dornici cu adevărat de învățătură și ascultători.

Cursurile încep după data de 1 mai 2022. Înscrierile se pot face oricând în timpul anului. Durata minimă a cursurilor este de 12 luni (de hărnicie și de seriozitate).

Profesor de limbă greacă:

Pr. dr. Ciprian-Ioan Staicu