Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Un african le-a dat peste bot

Notă: cu siguranță, convertirea lui la islam a avut legătură directă cu atrocitățile reprezentanților coroanei britanice în țara sa, făcute în numele Bibliei.

Surse:

http://trelogiannis.blogspot.com/2022/09/blog-post_321.html

https://ro.wikipedia.org/wiki/Ousmane_Semb%C3%A8ne

Iată cum arăta Lenin, cu câteva luni înainte de muri (în poză este alături de sora sa și de doctorul lui personal):

Soluția este numai viața în Hristos. Detalii despre cum ne învață Sfinții a trăi în Biserică găsiți și aici:

Cele 3 avantaje, întru slava Preasfintei Treimi

IMPORTANT!

În perioada 21 septembrie – 15 octombrie 2022, din evlavie și din recunoștință față de Preacuvioasa Parascheva de la Iași, pentru a înlesni misiunea ortodoxă în vremuri dificile pentru toți, comenzile la cărțile de mai sus vor avea parte de o reducere de 15% (dacă depășește comanda inițială suma de 150 RON) și de 20% (plus transport gratuit cu poșta) la comenzile peste 300 RON. Stocul este limitat!

Vă mulțumim și așteptăm răspunsul dvs!

Redacția