Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Oferta de carte ortodoxă

IMPORTANT!

În perioada 8-31 octombrie 2022, din evlavie și din recunoștință față de Preacuvioasa Parascheva de la Iași, pentru a înlesni misiunea ortodoxă în vremuri dificile pentru toți, comenzile la cărțile de mai jos vor avea parte de o reducere de 15% (dacă depășește comanda inițială suma de 150 RON) și de 20% (plus transport gratuit cu poșta) la comenzile peste 300 RON. Stocul este limitat!

Prețurile întregi sunt acestea:

1. Mapa cu icoanele Maicii Domnului – 75 RON

2. Teologia practică a Mineelor… – 100 RON

3. Slujba și teologia Sfântului Iustin Popovici12 RON

4. Nectar de har (acatiste și paraclise) – 23 RON

5. Ușa pocăinței – gratuit pentru cei care comandă toate cele de mai sus, în limita stocului deja achitat de donator ortodox, iar apoi prețul va fi de 30 RON.

Alte detalii găsiți în descrierea video de mai sus.

Vă mulțumim că sprijiniți misiunea ortodoxă!

Redacția

One Response to Oferta de carte ortodoxă

  1. Pingback: Răspuns ortodox la urletele jalnice ale haitei ereticilor |