Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Stocul scade – Anunț important!!!

Cu deosebită recunoștință – în primul rând adusă Sfintei Treimi, Maicii Domnului, Sfântului Efrem cel Nou și tuturor Sfinților și puterilor îngerești – vă anunțăm că stocul de calendare ortodoxe pe anul 2024 s-a epuizat, precum și aproape tot stocul „Bibliotecii ortodoxe.” Vă mulțumim pentru tot sprijinul dumneavoastră și ne dorim să rămânem alături unii de alții, întru Hristos.

Luna ianuarie este, de ceva vreme, preferata ereticilor ecumeniști, în sensul de a o pângări, prin așa-zisele „rugăciuni pentru unitatea creștinilor”, de fapt trădări ale lor la adresa Ortodoxiei și batjocorire a marilor Sfinți pomeniți de obște în această lună.

Pentru întărirea credinței ortodoxe noi venim cu o OFERTĂ UNICĂ (fără vorbe mari, ci chiar așa este):

În perioada 12-31 ianuarie 2024 vă oferim, cu o reducere substanțială:

1. Seria de acatiste și de paraclise, în cinci volume, intitulată „Nectar de har”, la un preț de 225 RON / serie (transportul cu poșta inclus în preț). Avem disponibile acum ultimele două seturi.

 

2. Lucrarea monumentală „Teologia practică a Mineelor Sfintei Ortodoxii, în lumina învățăturii Sfântului Vasile cel Mare” (400 de pagini A4, cu cele mai frumoase texte din slujbele zilnice ale Sfinților, explicate de Sfântul Vasile cel Mare). Cartea face sinteza celor 12 Minee (pe fiecare dintre cele 365 de zile ale anului) și expune pe teme toată învățătura (peste 2.000 de pagini traduse din limba greacă) Sfântului Vasile cel Mare. Avem disponibile 15 de volume, la preț special de 50 RON.

3. Icoane foarte frumoase, color, de diferite mărimi, pe hârtie groasă, cartonată, lucioasă, cu prețuri între 2-5 RON.

IMPORTANT: fondurile obținute din roadele noastre de mai sus vor fi folosite pentru achiziționare de tonner și pentru lucrări de întreținere și de reparare a tiparniței noastre.

Toate ofertele noastre sunt lipsite de cod de bare și sunt 100% ortodoxe, spre slava lui Hristos, Capul unic al Bisericii, pe Care Îl slujim.

Planul editorial al Tipografiei Ortodoxe Misionare (T.O.M.) pe anul 2024 cuprinde:

1. Broșură voluminoasă dedicată operei antiecumeniste a marelui teolog contemporan și aghiograf isihast, Fotie Kontoglu.

2. Broșură cuprinzătoare despre sionism și explicarea din punct de vedere istoric și practic a influenței acestuia asupra ecumenismului și a instaurării lui antihrist în lume.

3. Volum omagial închinat Sfântului Fotie cel Mare – traduceri din scrisorile lui.

4. „Nectar de har” – volumele 6 și 7, aflate în pregătire, și altele, cu voia Domnului.

5. Volumul alcătuit de colectiv de autori, dedicat împlinirii a 8 ani de la îngrădirea noastră de hotărârile Sinodului ecumenist eretic din Creta (2018). Volumul cuprinde mărturiile noastre despre cum anume s-a desfășurat îngrădirea de eretici în neamul românesc, cu plusurile și abaterile ei (totul spus pe șleau, fără ocolișuri, cu nume și date concrete, spre a despărți apele între mărturisirea ortodoxă și contrafacerile ei).

Și alte lucrări, după cum ne va ajuta Domnul…

Pentru detalii și comenzi: ciprioan@yahoo.com sau 0740788876 (pr. Ciprian).

Plata se face în avans, ca: „donație pentru carte ortodoxă”, în contul Asociației noastre misionar-ortodoxe:

Donează

Redacția

One Response to Stocul scade – Anunț important!!!

  1. Pingback: Colecția „Nectar de har” (volumele 1-5) – ultimul set. Cu fundiță tricoloră! |