Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Mare ești, Doamne, întru Sfinții Tăi!

DSC00836

Mă numesc Elena și sunt din Brașov. Mulțumesc bunului Dumnezeu, Măicuței Domnului, Sfântului Efrem cel Nou, Sfântului Nectarie și tuturor Sfinților că m-au vindecat de o tuse care a durat câțiva ani. Dimineața când mă sculam, tușeam foarte urât timp de o oră; îmi era rușine Duminica și în sărbători, la Sfânta Liturghie, cât de urât tușeam. Am încercat tot felul de ceaiuri, medicamente, dar în zadar.

Am citit Paraclisul Sfântului Efrem cel Nou timp de 40 de zile, Acatistul Sfântului Nectarie îl citeam aproape zilnic și iată că Sfințișorii m-au vindecat de tuse. Nu am cuvinte să le mulțumesc pentru vindecare. Toata viața am să mă rog lor și le voi mulțumi.

Sfântul Efrem cel Nou a mai făcut o minune în familia mea, cu măicuța mea, care este în vârstă de 85 de ani. Mămica mea avea o bubă la un ochi, o durea foarte tare și a trebuit să merg la doctor cu dânsa. Înainte de a merge la doctor am citit Acatistul Sfântului Efrem cel Nou și l-am rugat să nu fie probleme și să nu fie cancer. Mare mi-a fost bucuria să aflu că măicuța mea avea doar o conjuctivită. Doamne, cât de mult i-am mulțumit Sfântului Efrem cel Nou, Sfântului Nectarie și tuturor Sfinților!

 Elena din Brașov