Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Nu recunosc Adunarea din Creta – Scrisoarea Nr. 8 (Către toți ierarhii ecumeniști)

ierarhi ecumenisti

Mă numesc Ștefan, am 29 de ani, locuiesc și muncesc în Anglia de 10 ani, sunt originar din comuna Bârsănești, județul Bacău. Aș vrea și eu să scriu o scrisoare către toți ierarhii falși din cercul ecumenismului. Nu că eu aș fi mai bun la suflet, poate sunt cel mai negru, și chiar sunt cel mai mare păcătos. Dar nu sunt eretic! Mă doare și pe mine ca membru și cetățean al României, dar și ca ortodox smerit, mă doare că elita asta globală de sataniști și masoni illuminati chiar nu se lasă. Adică ăștia chiar vor să-l înscăuneze pe Antihrist. Dar ce ar fi dacă am refuza noi oamenii de rând, dinainte ca el să se înscăuneze, să refuzam tot ce ține de globalizarea asta și de noua ordine mondială? Pur și simplu noi mergem pe calea noastră, pe care o avem moștenire de la Sf. Părinți și nimic mai mult. Dar refuzând să-i mai pomenim pe așa-zișii „ierarhi”, CEVA se va produce, căci sataniștilor nu o să le convină că noi mergem pe calea noastră, ci o sa dea anumite legi. Va începe prigoana asupra creștinismului în curând. Da, mai bine este să ne vărsăm sângele pentru Hristos decât să ne predăm lui satan.

Eu știu că masonii și iluminații de sataniști care conduc lumea au oameni și în politică și în armată și în Biserică, peste tot. Dar mai ales au oamenii lor în Biserică. Că de aici pleacă totul dacă ne uităm cine este Papa și ce istorie are biserica catolică. Dar s-au infiltrat și la noi la ortodocși și de mult timp avem o pătură deasă de teologi intruși și școliți și puși anume să strice Turma lui Hristos… Ca să n-o mai lungesc, am rămas captiv de fraza aia amuzantă că cine scrie o scrisoare, are un bilet spre Rai.. 😊 și scrisoarea mea este următoarea:

 

Scrisoare către toți ierarhii ecumeniști

 

Vai vouă, care v-ați vândut sufletul lui Lucifer! Vai vouă, care v-ați născut în înșelarea lui Veliar. Vai vouă, care ascultați sfatul și planul mai marilor voștri care sunt sataniști, și voi împreună cu ei, deoarece faceți ascultare de satana și vă asemănați cu el.

Acesta este ULTIMUL război al vostru, îndrăciților, cu Hristos, Mielul Cel nevinovat. Dar să nu uitați că de 2000 de ani este război împotriva lui Hristos și a umanității. Și ce dacă, noi suntem obișnuiți cu războiul, cu tăierea capetelor și cu schingiuirea pentru Dreapta Credință. Nici de data asta nu ne vom lăsa, chiar dacă suntem puțini la număr, dar ÎL avem pe Hristos în frunte și împreună îl vom învinge pe antihrist și pe voi, care vă asemănați cu satan.

Ne-ați războit destul cu sistemele voastre până ne-ați golit de Duhul lui Dumnezeu din noi. Dar nu-i nimic, încă mai arde o scânteie în inimile noastre și nădăjduim la mila lui Dumnezeu și a Preacuratei Maici, că nu ne va lăsa acum la sfârșit în ghearele voastre. Voi o să plecați cu Antihrist și cu toți slujitorii săi și împreună cu tot iadul spre tărâmul gheenei.

Bine ar fi să vă treziți care cum mai puteți, dar sa știți că chiar de ați aduce voi la sfârșit planul vostru masonic pe pământ, Dumnezeu Însuși Se va război cu voi, ca I-ați atacat oile din turma, ca lupii, noaptea pe furiș.

Să nu credeți că veți scăpa de judecată, amar vouă, care v-ați lăsat înșelați de Satan, că nu veți mai avea scăpare în veci. Toți Sfinții Părinți vă spun Anatema, unde vreți să ajungeți? Să-l înscăunați pe Antihrist? Da, oricum el are să vina și vai vouă, celor care-i așterneți calea!!!

Ștefan Irofte