Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Nu recunosc Adunarea din Creta – Scrisoarea Nr. 10 (Chemare la deșteptare în Hristos)

Doamne ajută!
Nu sunt un mare credincios sau cunoscător al lumii ortodoxe, dar m-am născut și sunt botezat, miruit (la botez), cununat, spovedit și împărtășit în BISERICA LUI HRISTOS ÎMPĂRATUL și așa vreau să mor. Dacă ultra fericiții și mult preasfințiții din B.O.R. și Biserica Mondiala vor să iasă din BISERICA LUI IISUS HRISTOS, să înțeleagă un singur lucru = NOI NU NE VOM OPUNE ȘI NU ÎI VOM POMENI DE RĂU.
Ce au căutat IUDELE astea în Creta ?
PREAFERICITE CEARCEAF DAN & CO, românii în ultimii 27 de ani au suferit o imensă transformare și au ajuns a fi NOUL OM = creația sioniștilor jidani. Matale cum ai luptat pentru turma ta, pe care trebuia să o conduci ?
Tot B.O.R. TACE ȘI TACE ȘI TACE DE 27 DE ANI ȘI… FACE, dar face Lovele iudaice și biserici în care nu este prezent Duhul Sfânt, ci mai mult e o atmosferă, e ceva pământesc, e ceva înșelător și ȘERPESC (ca șarpele din vechime).
Unde a fost poziția BOR la PARADA DIVERSITĂȚII sau la fel de fel de concerte sataniste sau nu cumva susțineți aceste SODOMII și scârboșenii ale iadului, care au loc în capitală și în cele mai mari orașe ale unei țări ORTODOXE și nu sectante sau ECUMENISTE sau a Religiei Mondiale ?
Unde e poziția Bisericii când vedem acești tineri ai țării românești (viitorul țării) care nu sunt decât niște CREATURI, împreună cu părinții care cred ca ne tragem din MONKEY? … SAU ASA POATE DORIȚI ȘI PREA LUMINĂȚIA VOASTRĂ SĂ CREDEM CU TOȚII !?
De ce preoții monahi (care sunt destui) nu mai stau în mănăstiri să se roage pentru nația asta devenită una foarte vulgară și destrăbălată și umblă hai hui pe la fel de fel de adunări ,,așa intitulate’’ sfinte?
Rușine că reprezentați așa Biserica Adevărului și nu o oarece sectă și născocire venită de la oameni, ca și în vremurile vechi, când păgânii se închinau lui Baal !! Treziți-vă și ieșiți din aceste MONDIALISME satanice, instituite de cei rămași cu Lucifer și cu demonii lui. TREZIȚI-VĂ LA DOMNUL DUMNEZEUL CEL SFÂNT ȘI VIU, CARE NE ESTE ȘI TATĂ ȘI DOMN ȘI DUMNEZEU !! AMIN.
DACĂ NU VREȚI SĂ-I SLUJIȚI ÎMPĂRATULUI HRISTOS, CI MAMONEI, SĂ VĂ FIE FRICĂ PE UNDE MERGEȚI ȘI CE FACEȚI, DAR LĂSAȚI POPORUL ÎN PACE SĂ-I SLUJEASCĂ ÎMPĂRATULUI HRISTOS !!
TRĂIM VREMURILE ASTEA ÎNȘELĂTOARE ȘI MINCINOASE ALE SATANEI, IAR VOI V-AȚI DUS ȘI AȚI SEMNAT ȘI PARAFAT TRĂDAREA DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS ȘI A BISERICII, AL CĂREI CAP EL ESTE.

Florian