Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Ereziarhul papă Francisc hulește Botezul ortodox

PAPA FRANCISC A HOTĂRÂT: ,,PREOŢII,, CATOLICI POT BOTEZA ŞI CĂSĂTORI ORTODOCŞI, LA CERERE!!!

Ereziarhul papă Francisc, surprins în imaginea alăturată articolului de mai sus salutând în chip satanist, le-a dat ”dezlegare” popilor papistași să boteze copii ortodocși. Cine? Acei preoți homosexuali și pedofili de care este plină Italia și comunitățile papistașe de pretutindeni din lume? Cei judecați în cele peste 65.000 de procese de pedofilie la nivel mondial? Să își lase ortodocșii copiii pe mâinile lor? ANATEMA să fie tuturor acestor slujitori ai satanei în sutane papistășești !

Îmi povestea acum vreo trei zile o româncă din Torino că este plină Italia de popi papistași homosexuali. Chiar ea a fost pusă în situația – neștiind dinainte ce se întâmplă – să pregătească o masă oaspeților unui popă papistaș, la care stătea în gazdă. După ce au plecat, acesta i-a spus în treacăt că sunt toți homosexuali. Imediat s-a și mutat sărmana de acolo, căci era iad, nu casă de oameni normali.

Cine să boteze copiii ortodocșilor, popii papistași cică celibatari, care trăiesc în desfrâu cu una sau mai multe ibovnice? Aceasta este realitatea cotidiană deja încetățenită în țara vaticaniștilor.

Auzi, ereticul Francisc, Ortodoxia nu se află în ”comuniune deplină” cu Vaticanul. Adică înseamnă că este pe aproape? Nelegiuitule, nu are Ortodoxia nici o părtășie cu sacul nesfârșit de erezii pe care îl ascunzi în spatele bunăvoinței și al zâmbetului drăcesc și viclean.

Acesta este rezultatul ”rugăciunii” lui Francisc-ereticul pentru succesul Adunării din Creta. Iar ecumeniștii vor sări în sus de bucurie că, iată, în sfârșit, se netezește calea spre unitate. Nu e unitate, este bulevard spre IAD.

Să ne dea Dumnezeu păstori care să apere cu nețărmurit curaj sfințenia Ortodoxiei, iar ortodocșii plecați cu familiile la muncă prin Occident să nu își lase pruncii întinați de mâna celor care nu au nici un har, nici un fel de preoție, sunt niște păgâni luptători împotriva Sfintei Ortodoxii.

Iar dacă acest mesaj pare inspirat de vreo ură anti-papistășească, să știți că nu urăsc decât pe satana și doresc ca sfințenia Bisericii să nu fie întinată de parenereticul ecumenism.

Zilele următoare vom afla și detalii despre marea minune pe care Maica Domnului a făcut-o în insula Andros, printr-o icoană a ei făcătoare de minuni, arătând fără echivoc că însăși Născătoarea de Dumnezeu este împotriva ecumenismului și a hotărârilor eretice din Creta, care dau, iată, apă la moară ereticului Francisc de a pângări Botezul ortodox, singurul curățitor de păcate.

Pr. dr. Ciprian-Ioan Staicu

3 Responses to Ereziarhul papă Francisc hulește Botezul ortodox

 1. Lugojan says:

  ANATEMA SLUJITORILOR SATANEI IN SUTANE PAPISTĂȘEȘTI!
  Multumim lui Dumnezeu ca prin parintele Ciprian Staicu putem fi informati de pe acest site despre nelegiuiri care ne sunt ascunse intentionat sau gresit explicate, in sensul unei false si fatarnice “unitati” de credinta cu cei care s-au declarant de sute de ani dusmani de moarte ai Bisericii lui Hristos si acum cauta sa ne insele cu “binele“, prin ierarhii care sustin, au semnat si pregeta sa se dezica de semnaturile de la asa zisul sinod din Creta.

 2. BALTAG LICĂ says:

  Timpul celui rău este pe sfârșite, evident că vorbim de timpul cât îi mai este acordat de Dumnezeu ca să-i ispitească pe oameni, și de aceea lucrările celui rău vor fi tot mai dese și cu mai mare amploare. Dar în același timp credincioșii trebuie să se dumirească la cele ce se întâmplă și să treacă cât mai este timp din barca pierzării sau „bulevardul Iadului”(așa cum apare în acest comentariu), în corabia lui Hristos. Adică lumii i se strânge lațul în jurul gâtului tot mai tare, și lumea „este invitată” de Hristos să se salveze. Cum? Să rămână, sau să devină ortodoxă. INOVAȚIILE care au debutat în Creta vor continua să apară, iar preoții și mirenii trebuie să ia aminte unde a rămas Adevărul, și unde se ascunde minciuna. Dacă văd unde se ascunde minciuna și nu reacționează atât cât mai este timp, atunci vai acestora. Acestea toate care se întâmplă este examenul lumii, sau separarea oamenilor. Ori ești grâu, ori pleavă sau neghina, sau ori ești oaie, ori capră, păstorul cel bun sau lupul cel cumplit. Să avem grijă mare, căci cum ne va prinde moartea pe fiecare, așa vom merge în veșnicie. Pe lupi, după cum vedeți, îi avem peste tot, și puii lor le asigură pentru puțin timp pozițiile(scaunele). Feriți-vă de lupi, dar și de „puii” lor. Doamne, Te rugăm, înmulțește numărul Păstorilor buni, ca să avem învățători și îndrumători către Tine. Tu Doamne puteai să dai mâna cu Anna și Caiafa, și astfel să trăiești mulți ani în minciuna lor, dar nu ai dat mâna cu ei,preferând să aperi adevărul chiar cu prețul vieții. Ce vrem noi astăzi de la Tine? Nimic altceva decât să-ți fim următori. Amin!

 3. Teodor Stela(crestinul orthodox) says:

  ” …mesajul acesta primiti I ca de la DOMNUL si va rugati si pentru mine pacatosul…”
  Fatarnice cine esti ca sa te crezi ” Domnul” si apoi singur iti tai creaca prin falsa smerenie.
  INAINTE de a judeca ADEVARUL CEL Curat fii tu insasi Adevar Curat pentru a numai fi sclav la tatal minciunii.
  CAND vei reusi atunci n ai sa mai slujesti la doi Domni sau is doi STAPINI
  si lui HRISTOS si lui mamona
  PENTRU CA,
  NU SE POATE.
  …pe unul vei iubi si de celalat te vei lepada
  Nu merge si cu HRISTOS si cu mamona ca astazi mamona este chiar antihristul sau belzebut Ucigal ar Crucea lui HRISTOS .
  Tot ce a spus Parintele CIPRIAN este Adevar Curat iar blestematul de Francisc este inaintemergatorul fiarei care se vrea intronata .
  Acest hulitor de HRISTOS SI ORTHODOXIE pe nume de ” papa ” Francisc este viclean precum satana insasi doar ca se arata cu fata de om insa aparent …pentru ca este profetul mincinos aratat de SFANTUL IOAN EVANGHELISTUL care pregateste calea antihristului .
  De aceea toti care va inchinati dracului fata coarne de la Vatican de francisc veti fi inghititi de antihrist si veti fi doar niste zombi cu fete schimonisite , asemanatori dracilor din iad.
  IAR locul dracilor Bata i ar Crucea este in iad sau adancul pamantului adica talpa iadului.
  Acolo vreti sa ajungeti?
  Ca pamantul are a se casca si are a va inghiti cand nici habar nu aveti… chiar si cu toata smoiala si prefacatoria aratata.
  IUBITI ADEVARUL intru HRISTOS SI BISERICA SA CEA UNA SFANTA SOBORNICA SI APOSTOLICA BISERICA CACI ADEVARUL ESTE IN ORTHODOXIA DREPT SLAVITOARE CEA MARTURISITA ASTAZI CA SI IERI PRIN SFINTII PARINTI .
  ESTE CERNERE PENTRU CA ASTA ESTE VOIA LUI DUMNEZEU …
  SI PENTRU ASTA NI S A CERUT IUBITI LUMINA CA SA FIM FII AI LUMINEI .
  IUBITI ADEVARUL CA SA NU FITI SCLAVI LA tatal minciunei , Bata l ar Crucea
  De asta ADEVARUL CEL Curat este Lumina din LUMINA CEA Necreata si Pururea Fiitoare a PREASFINTEI TREIMI.
  IAR Cine sta in ADEVAR , sta si in LUMINA
  AMIN