Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Ne salvăm pe noi sau mărturisim pe Hristos?


 

 

6 Responses to Ne salvăm pe noi sau mărturisim pe Hristos?

 1. un crestin says:

  https://danielvla.wordpress.com/2016/10/26/video-parintele-macarie-banu-de-la-schitul-oituz-pregatire-pentru-prigoana/

  Video – Părintele MACARIE BANU de la Schitul Oituz – PREGĂTIRE PENTRU PRIGOANĂ

 2. Claudiu says:

  Am ascultat predica..foarte foarte marturisitoare..Domnul si Preacurata sa ii ocroteasca pe Pr Macarie si Pr Atanasie si pe dvs Pr Staicu si pe toti Parintii Marturisitori…E vremea cernerii! Doamne ajuta-ne sa ne ferim de prooroci mincinosi si de inselarea vicleanului antihrist!

 3. Sluga netrebnica says:

  Doar in duhul adevarului si al sfintilor parinti a vorbit parintele. Vrednic este!
  Pentru rugaciunile lui si ale celorlalti marturisitori sa ne miluiasca si sa ne intareasca Dumnezeu si pe noi.

 4. Maxymos says:

  Superb Părintele!!

 5. ovidiu says:

  VREDNICI VOR FI C EI CE IN ACESTE ZILE VOR MARTURISII IMPOTRIVA ECUMENISMULUI ! MAICUTA DOMNULUI SI TOTI SFANTII SA VA OCROTEASCA SI SA DUCETI LA BUN SFARSIT LUPTA CU” cel viclean”!
  DOAMNE AJUTA!