Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Să nu uităm că unii ne vor nu numai sufletele aruncate în erezie, ci și trupurile îmbolnăvite. Pericolul real al vaccinurilor

Persoanele vaccinate cu VACCINUL ANTI-VARICELĂ răspândesc BOLI INFECȚIOASE

Oamenii de știință sunt șocați să afle că vaccinurile anti-varicelă pot transforma persoanele vaccinate în “purtători” care răspândesc boli infecțioase

(Natural News) Zona zoster, de asemenea, cunoscută și cu numele de “herpes zoster“, va afecta aproximativ 1 din 3 adulți americani în timpul vieții lor. Estimările sugerează că există în jur de peste un milion de cazuri afectate de zona zoster în fiecare an în Statele Unite. Boala este cauzată de virusul varicelo-zosterian în stare latentă – același virus care cauzează varicela. Este destul de bine cunoscut faptul că, dacă ai avut varicelă ești expus riscului de a dezvolta zona zoster în anii ulteriori.

Dar știați că vaccinul anti-varicelă crește riscul ca cineva să dezvolte varicelă?

Cercetarea cu privire la acest subiect a fost publicată în 2011 în revista americană The Journal of Infectious Diseases (Jurnalul de boli infecțioase). Echipa de cercetători de elită a fost compusă din membrii de la Centrul Spațial Lyndon B. Johnson al NASA, Centrul Șțiințelor despre Sănătate al Universitații din Texas, Școala Medicală a Universității din Colorado, și Centrul de control și prevenire a bolilor (CDC).

Echipa a efectuat e analize pe 36 de bărbați și femei voluntari, care aveau vârsta de peste 60 de ani. Pentru început, tuturor voluntarilor li s-a administrat un vaccin anti-varicelă produs de gigantul farmaceutic Merck. Vaccinul, cunoscut sub numele de Zostavax conține virusul varicelo-zosterian atenuat (VZV), în stare activă.

Oamenii de știință au observat faptul în că prospectul vaccinului se avertizează că, pacienții trebuie să evite contactul cu nou-născuți, femeile gravide care nu au avut varicela, și cu persoanele cu imunitate scăzută pentru o perioadă nespecificată de timp de la vaccinare.

După administrarea vaccinului voluntarilor la studiu, s-au adunat monstre de piele pe tampoane care s-au aplicat la locul injectării. Monstre de saliva au fost adunate înainte și după vaccinare. În zilele de la 1 până la 3, și în zilele 7, 14, 21 și 28, au fost prelevate mostre de salivă în fiecare dimineață pe stomacul gol.

Așa și, ce au găsit? Exact 50 la sută din monstrele de piele prelevate de la locul injectării în termen de zece minute de la administrare vaccinare au rezultat pozitiv pentru virusul varicelo-zosterian atenuat (VZV). Echipa susține ca acest lucru ar putea indica prezența unei boli infecțioase pe piele la câteva minute după vaccinare.

În monstrele de salivă, nici unul nu a avut rezultat pozitiv pentru ADN-ul VZV imediat după vaccinare. Cu toate acestea, în timpul primei săptămâni de analize a salivei post-vaccinare, monstrele a 21 dintre cei 36 de voluntari au rezultat pozitiv pentru ADN-ul VZV. În ziua a 14-a, VZV a fost detectat în monstrele a 11 voluntari, iar în ziua 21, a fost detectat în 10 monstre. Până în ziua a 28-a, VZV a rămas prezent doar la doi dintre voluntarii la studiu. ADN-ul VZV nu a fost detectat în saliva a 15 voluntari pe parcursul experimentului de 28 de zile.

Potrivit echipei de cercetare, prezența ADN-ului VZV în salivă timp de până la 28 de zile după vaccinare sugerează că există un potențial pericol, ca persoanele care au primit recent vaccinul, să transmită virusul VZV altor persoane.

Aceste descoperiri cu siguranță nu sunt surprinzătoare, potențialul unei vaccinări cu virus activ de a provoca boală este pur și simplu un lucru care de multe ori este trecut cu vederea de către populație. Și nu este doar vaccinul anti-varicelă care este îngrijorător, sunt o mulțime de alte vaccinuri care pot răspândi, de asemenea, boală.

Anumite organizații pentru sănătate par să recunoască riscurile asociate vaccinării, cel puțin pentru cei care sunt defavorizați. După cum observă Mike Adams, pentru pacienții cu sistemul imunitar slăbit, Ghidul pacientului Johns Hopkins avertizează împotriva contactului cu copiii care au fost vaccinați recent și “Spune prietenilor și membrilor familiei care sunt bolnavi, sau au făcut un vaccin cu virus activ (cum ar fi varicela, rujeola, rubeolă, gripa intranazală, poliomielita sau variola), să nu viziteze.”

La St Jude, copiii tratați împotriva cancerului, primesc un set similar de sugestii – și este lesne de înțeles de ce dovezile științifice continuă să arate că, atunci când o persoană este vaccinată cu un virus activ, ar putea să transmită virusul încă câteva săptămâni după vaccinare.

Și după cum revista americană The Health Ranger subliniază, riscul de transmitere, și infecția ulterioară, se aplică tuturor – vaccinați sau nu.

Sursa: http://www.glasulstramosesc.ro/blog/persoanele_vaccinate_cu_vaccinul_anti_varicela_raspandesc_boli_infectioase/2017-02-01-305

13 Responses to Să nu uităm că unii ne vor nu numai sufletele aruncate în erezie, ci și trupurile îmbolnăvite. Pericolul real al vaccinurilor

 1. adrian says:

  RUGACIUNEA SF.PELAGHIA: DOAMNE,IZBAVESTE-MA PE MINE DE FOCUL VESNIC ; DOAMNE,INSCRIE-MA PE MINE IN CARTEA VIETII; DOAMNE NU MA LIPSI PE MINE DE RAI; DOAMNE,INVATA-ME PE MINE SA-TI ADUC LAUDE;DOAMNE,INTARESE-MA PE MINE IN DREAPTA CREDINTA;DOAMNE,INMULTESTE IN MINE CREDINTA;DOAMNE,TRIMITE ASUPRA MEA DARURILE SFANTULUI DUH;DOAMNE,INVATA-MA SA MA ROG CU VREDNICIE;MINTEA MEA ESTE IMPRASTIATA ADUN-O DOAMNE;DOAMNE,INVATA-MA PE MINE SA AM POCAINTA ADEVARATA;DOAMNE,TRIMITE-MI MIE HAR,INTELEPCIUNE SI PACE;CU CALDURA SFANTULUI DUH INCALZESTE-MA .

 2. adrian says:

  E clar ca vaccinurile sunt creeate spre eliminarea populatiei…pt masoni suntem prea „multi” si ai incurcam mai ales noi ortodocsii ca nu vrem sa ne inchinam la prietenul lor antihrist cel indracit cu mandrie luciferica.

 3. Adrian says:

  cine ne pune sa ne vaccinam doar este un drept ce nu poate fii ingradit ,cati mai multi nevaccinati cu atat mai bine eu refuz total

 4. anisoara says:

  Aceasta este povestea : copilul meu la varsta de 10 zile de viata a facut dintr-o data convulsii (adica misca involuntar din cap-mana dreapta-picior drept) fara sa aiba febra. Fusese vaccinat antihepatita B la nastere. Bineinteles ca nimeni, nici doctorii nu au aflat cauza. Plus ca 10 zile a plans fara oprire toata noaptea!! De la ce? Inima mea de mama imi spune ca de la vaccin….deaceea nu am mai permis doctorului de familie sa ai faca vaccinurile. Copilul a suferit enorm in spital cand i-au intepat buricele degetelor, ai schimbau branula cand la mana, cand la picior, perfuzii! A facut tratament de epilepsie 5 luni. Acum e bine, slava Domnului!

 5. Roman says:

  Pai daca nu esti deacord (ca si parinte) cu vaccinurile astazi ,mincinosii (toti doctorii lu’dracu) ,i-ti spun ca e ,,DREPTUL ”tau .Cand auzi de ,,DREPTURI DEMON CRA(E)TE” ,inseamna in traducere babeasca vei fi OBLIGAT in curand sau deja esti ,dar habar nu ai tu.Ei te ,,imbarliga”(nu am gasit alt cuvant mai potrivit) ca ai alt DREPT ,dar e OBLIGATORIU sa le dai o SEMNATURA.Acea semnatura e pe o foaie ,,sofisticata” in alb ,iar tu habar n-ai ce poate sa completeze acel DEMON=DOCTOR,fiindca ,atentie mare cei mai mari aparatori ai diavolului si cei mai inselati din inselati sunt tocmai oamenii din sistem.Daca faci greseala de a semna ,,foaia LOR” ,EI pot considera ca ai cedat dreptul tau asupra copilului si nu esti ,,destul de abilitat ”sa iei o ,,decizie rationala ”despre binele copilului tau ,acest ,,bine” fiind doar si numai cel considerat de EI=SISTEMUL MAMONA=DEMONUL=BINELE DE LA TELEVIZOR.Scapare nu mai este .Lumea a dormit si doarme ,crezand ca e doar un vis ce I se intampla si defapt nu mai poti lupta sa iesi la lumina ,e prea greu si te lasi prada lui satan cel prost ,care este doar si numai un inselator si un amagitor..Daca nu-l vaccinezi (ca ai DREPTUL) ei ti-l condamna la scoala (cerand lista cu vaccinuri) ca este un potential ,,infectant’’ pe cei vaccinati .Aicea este un SOFISM sau un pleonasm introdus cu intentie de catre slugile diavolului-cei vaccinati pot fi IMBOLNAVITI de nevaccinati.Pai ori sunt vaccinati si nu pot fi imbolnaviti(de aici si originea vaccinului) ,ori vaccinul e o minciuna.Dar slugile care il apara pe DEMON(toti functionarii care apara cu sufletul si trupul pe DEMON CR(E)ATIE )sunt deacord cu acest sofism ,doar ca asa le ordona stapanii (altfel cica ii da afara sau le taie banii sau …s.a motive).De asta a spus Domnul –,,nu poti sluji la doi domni si lui Mamona(statul demon de astazi) si lui Dumnezeu Creatorul Universului’’.Cine si ce a ales,alege sau va alege se vede cu un singur ochi si de la o posta-MAMONA ESTE ALEGEREA IN 99%,restul e can…can ..si bla,bla bla.Doamne ajuta sa vedem ADEVARUL =HRISTOS si sa rezistam pana la capat in toate ispitele si amagirile celui intunecat de rautate!!

  • admin2 says:

   Să ne rugăm Domnului să facă din aproapele nostru înger.
   Prea mult ”drac” în gură strică la măsele.

 6. Claudiu says:

  Pr Ciprian, acest Lucian of Budim care nu a semnat documentul „rel bisericii ortodoxe..”, este acesta?

  Episcopia Ortodoxă Sârbă de Timișoara este eparhia de pe teritoriul României a Bisericii Ortodoxe Sârbe. Episcopul titular este Lukijan Pantelić, episcop de Buda. Eparhia este condusă efectiv de delegatul său, preotul vicar Marinco Markov.

  Daca da , as putea merge la Biserica Sarbeasca daca preotul ce slujeste acolo il pomeneste pe acel episcop, daca e acel episcop care nu a semnat?
  Iertati, astept raspuns! Doamne ajuta

  • admin2 says:

   Nu știu, nu cunosc zona. Trebuie să vă folosiți de un cunoscător de limbă sârbă și să întrebați persoana în cauză, adică preotul, ce și cum.

 7. Mihai says:

  Grifoni de Slobozia prigonitorul Pr Claudiu Buza, facandu-si numărul, nepomenitorii făcuți sectari și instigatori

  • admin2 says:

   Tot acuză de ”duh neoprotestant.” Păi în Creta i-au acceptat pe sectari ca frați și ”biserici.” Acolo erau buni, acum ”duhul” lor e rău?
   Adevărul este că în afară de bani și slavă deșartă nu prea vedem mare lucru la cuierele acestea… arhierești.
   Atâta știu din ”teologie”: viclenia.

 8. florentina says:

  numai stie Vicentiu cat rau sa-i faca PR.CLAUDIU pt.ca asculta de SF.PARINTI si de Dumnezeu….o sa-l mai chinuiasca dar cred ca aceste chinuri pt.Domnul pe Pr.Claudiu il face mai fericit ….acum realizeaza Vicentiu ca nu are atat putere ca sunt oamneii care ai vad vicleniile…asta il doare..VREDNIC E PR.CLAUDIU!