Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Înhăitarea cu ereticii

Am primit pe mail, de la un frate ortodox din București. Titlul ales de el l-am pus sus, dovada foto a relatării de asemenea, iar acesta este textul:

”În data de 09.03.2017 la parohia Apărători Patriei 2, cu hramul Sf. Ambrozie, situată pe Șoseaua Olteniței din sectorul 4, zona Pieței Sudului, nicio treabă cu praznicul Sfinților 40 de Mucenici, ci propagandă ecumenistă la greu, nu știu dar tot mai asiduu domnii ecumeniști militează pentru religia unică, enoriașii din parohia respectivă se pare că nu observă absolut nimic. În concluzie se merge pe premiza de: ”taci și fă.”

Mihai

9 Responses to Înhăitarea cu ereticii

 1. Mihai says:

  Dar ce vorbim noi de ăștia mai mici în grad, că bine ați zis intr-un articol precedent că pestele de la cap se impute, ia priviți aici ce pelerinaje organizează ,, patriarhia” română, printre sumedenia de așa zise pelerinaje, am dat numai un exemplu, Malta, pe lîngă pelerinaje pe la papistasi și anglicani și cu participări la ,, slujbele” acestora, ei bine nu lipsesc nici vizitele pe la temple masonice http://www.pelerinaj.ro/pelerinaj/pelerinaj-in-malta-2/

 2. Mihai says:

  Nu știu, dar tot stau și mă uit și mă tot întreb vizavi de cei ce merg la biserică, dar fără sa realizeze dece merg, mă refer la faptul că nu sesizează ce se petrece sub ochii lor, va dați seama in ce situație sa ajuns? Ceea ce se întâmplă în parohia respectiva nu este singular, ft multi se împărtășesc din mina acestora insa habar nu au ce înseamnă a te împărtăși de la aceștia, tragedia cea mai mare este că mulți nu conștientizăm că cu cele sfinte nu te joci,

 3. Florina says:

  Teoctist săracu a făcut rugăciune cu vrăjmașii lui Dumnezeu…Zic săracu că acum e dincolo și nu știu să fi zis public că regretă că s-a rugat cu eretici sau că a strâns mâna cu papa ereticul. Oare a dat o raclă cu moaște? cam așa văd în poza de sus…. Sper că NU că-i destul că Daniel (nu-i mai zic patriarh) a dat pe mâna papistasilor moaștele Sf.Epictet și Astion.

 4. Getul says:

  Parinte , sa ma iertati , nu-mi dau seama . E o poza cu pictura din interiorul sau din exteriorul Bisericii?

  • admin2 says:

   Este afară, s-ar putea pe interiorul gardului bisericii sau undeva în curte. Cel mai probabil pe peretele exterior al unei clădiri de lemn din curte. Sub poză erau și două bănci și o masă. Le-am tăiat eu. Probabil acolo scriu oamenii pomelnicele.
   Pr Ciprian

 5. Mihai says:

  Getul frate, imaginile se afla in curtea bisericii, la parohia respectiva se face propaganda ecumenista la greu