Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Omul lui Dumnezeu, care iubește cu toată inima lui

Îți mulțumim, Hristoase, pentru arhiereul care ne iubește în numele Tău!

Fă, Doamne, să ne iubească toți arhiereii noștri români așa (sau măcar câțiva)!

Că și noi îi iubim, dar ne îngrădim de faptele lor ecumeniste, pentru că altfel am întina slava care se cuvine numelui Tău!

Hristos a înviat!

Întru mulți ani, Preasfințite Longhin!

8 Responses to Omul lui Dumnezeu, care iubește cu toată inima lui

 1. Marius Gogonea says:

  Adevarat a inviat! Arhiereul inimilor noastre. Parinte pentru bunici, Parinte pentru parinti, Parinte pentru copii, Parinte … pentru Hristos. Maica Domnului nu ne lasa. Rugaciune aducem catre Tine Imparateasa Buna: sa ne dai Lumina, sa ne dai Putere, Arvuna Duhului Celui Sfant sa ne dai!

 2. Ortodox nu inselat says:

  Cred ca e cam deplasat titlul. Nimeni nu poate iubi ca si Dumnezeu!

 3. h says:

  Hristos a inviat! Sarut mana! Se mai stie ceva despre Pr. Zisis? Parca au disparut toate vestile despre Sfintia Sa. A mai dat vreun interviu?

 4. Tanase Gheorghe says:

  Adevarat a Inviat;Un adevarat Arhiereu Ortodox. Vrednic este.Rusine ecumenistilor.

 5. ban says:

  Deci e adevarat ca l-au otravit, dar Dumnezeu l-a aparat.

 6. Doina says:

  Cu adevarat omul lui Dumnezeu este acest ierarh care are dragoste fața de toată suflarea omenească ( chiar și față de cei care l-au otravit). Ține-l Doamne sănătos și in dreapta credință și dă-ne și nouă dragoste față de aproapele nostru și față de vrașmași!