Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

7 Responses to Mireni cu trezvie care nu acceptă apostazia ecumeniștilor

 1. cip antihristic decentralizat says:

  Cip implantat in mana prin care platesti cu bitcoin:
  https://www.youtube.com/watch?v=SJgWqbZBn6I&feature=youtu.be&t=54s

 2. Suvernul says:

  Pr Ciprian, este adevărat? Poate ne dați o lămurire sau un raspuns acestor grave acuze: „Cum se poate ca Theodoros Zisis, marele luptător împotriva ecumenismului, „pan-erezia” ereziilor, cel care în Duminica Ortodoxiei anului 2017 a rupt comuniunea cu propriul său episcop, nu numai să afirme cu treizeci de ani în urmă că putem recunoaște existența tuturor Bisericilor și confesiuni creștine, ci și să fie, prin intervențiile sale la a III-a Conferință Panortodoxă Presinodală din 1986, autorul direct al acestei formulări?”…
  http://nomocanon.com/geneza-formularii-biserica-ortodoxa-accepta-denumirea-istorica-a-altor-biserici-si-confesiuni-crestine-eterodoxe-fara-a-fi-in-comuniune-cu-ele/

  • admin2 says:

   Nu cunosc și nu sunt purtătorul de cuvânt al părintelui Theodor.
   El a avut un rol bine definit în mișcarea ecumenică, fiind teologul oficial al Patriarhiei de Constantinopol. Nu a făcut niciodată concesii sau compromisuri. Apoi s-a retras din ecumenism, dându-și seama că acolo nu este dorință de adevăr.
   Așa că texte luate de cine știe unde și traduse cine știe cum nu pot fi relevante. Doar calomniatoare.
   Pr Ciprian

 3. Otilia Creangă says:

  Subscriu întru totul celor expuse în Memoriul transmis conducerii BOR și le sunt recunoscătoare doamnelor semnatare pentru documentarea amplă, pentru acuratețe, pentru mărturisirea dragostei față de ortodoxie și pentru patriotism, sentimente alese care ne anima pe mulți și care așteaptă răspuns de la cei care reprezintă acest popor român ortodox greu încercat în toate timpurile.
  Tot respectul și prețuirea pentru strădania lor!
  Să primească Dumnezeu mărturisirea lor!
  Doamne Ajută!

 4. Marius Gogonea says:

  Respect pentru nevointa si marturisire oameni buni. Netezi-va-va Maicuta Domnului Cararea Mantuirii!