Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Ereticii se sărută, lumea se surpă, Judecata se apropie…

Anathema tuturor ereticilor!

8 Responses to Ereticii se sărută, lumea se surpă, Judecata se apropie…

 1. Predica Pr. Dr. Ciprian Ioan Staicu la Învierea fiului văduvei din Nain – de duminică 8 oct 2017 poate fi ascultată spre folos sufletesc și la: https://romanortodox.info/predica-pr-ciprian-staicu-la-invierea-fiului-vaduvei-din-nain-8-oct-2017/

 2. pr. Tudor says:

  Filmul asta e bun pentru cainii si porcii care spun ca nu se vrea nicio uniatie intre ortodocsi, papistasi si islamici, pentru puii de vipere si de naparci (botezate ortodox) care spun ca la Creta nu s-a intamplat nimic antihristic, sau ca cmb-ul nu al satanei, sau ca Biserica lui Hristos inseamna DOAR ziduri, sau DOAR patriarhiile apostate, episcopiile apostate si parohiile apostate…

 3. tudor says:

  Nu ne temem de nimic,
  Hristos in mijlocul nostru.
  Doar nu credeti ca doua maini de pamant ca ei pot sta in fata Mantuitorului; vor fi rusinati.

  Nu cumva sa fiti ori sa va bagati datori
  la banci. Ratele, dobanzile si preturile vor creste pentru ca Isarescu nu are ce sa faca.
  O coaja de paine daca mancati da sa nu aveti datorii la banci. Mai multe nu spun pentru ca blogul parintelui e pentru intarirea sufletelor si nu pentru astfel de discutii.

  Nici un pas inapoi parinte, ascultam la litera de Sfintii Parinti.
  In rest, mai multa rugaciune la Maica Domnului.

  • admin2 says:

   Domnul să ne binecuvânteze pe toți și să stea împotriva planurilor masonilor!

   • admin2 says:

    O invitație la simplitate (nu la eroare):
    ”Între timp, undeva în Africa: există un preot dintre băștinași, care merge din sat în sat pentru a săvârși Dumnezeiasca Liturghie. Într-una din zile el a uitat să ia cu el vin pentru împărtășanie; unde să găsească el acum vin în junglă…?
    I-a venit în minte, deci, în mod cu totul spontan că Hristos a prefăcut apa în vin și că de dragul micii Lui turme ar putea să facă din nou acest lucru. Așa că preotul a făcut Proscomidia folosind apă. Iar înainte de momentul prefacerii Cinstitelor Daruri a văzut că în Potir era vin și a considerat că este normal să fie așa și apoi cu Sfântul Trup și Sânge a împărtășit lumea și pe cei din satele vecine.
    De atunci, gândindu-se foarte simplu că nu mai era nevoie de vin, a făcut același lucru la fiecare Sfântă Liturghie și minunea se repeta de fiecare dată.
    Acest lucru a durat până în clipa în care preotul a mărturisit cu inimă plină de simplitate acest lucru episcopului, crezând că acest lucru este absolut normal să i se întâmple fiecărui preot. Episcopul s-a minunat, însă ca să nu îl smintească și să nu îi pună vreo piedică simplității lui, i-a dat canon și i-a spus ca de acum înainte să folosească întotdeauna vin… Iar preotul a fost de acord, ca și cum nimic ieșit din comun nu s-ar fi întâmplat înainte…”

    traducere din limba greacă de
    pr. Ciprian Staicu

    • anador says:

     Minunea credintei, maretia simplitatii, delicatetea smereniei, puterea rugaciunii!
     Ce poate fi mai mult sau mai frumos?!