Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

IMPORTANT ! – O posibilă soluție împotriva vaccinării generale forțate?

Documentul care ar putea fi folositor (și trebuie tradus de cineva din engleză în română) este mai jos:

Notificare referitoare la vaccin

Așteptăm vești bune de la cei interesați!

Redacția

16 Responses to IMPORTANT ! – O posibilă soluție împotriva vaccinării generale forțate?

 1. IULIA TIPA says:

  Legea vaccinarii fortate nu poate intra in vigoare. Vine in reala contradictie cu obligativitatea obtinerii consimtamantul informat. Altfel spus, intr-un limbaj mai putin academic, nu poti fi vaccinat, numai dupa ce, in prealabil, esti informat cu privire la toate consecintele pe care le produce precum si cu privire la orice informatie care este absolut necesar a fi cunoscuta de catre pacient si numai dupa ce ti-ai exprimat acordul in acest sens.
  Obligativitatea consimtamantului informat exista peste tot in lume, iar incalcarea sa echivaleaza cu demararea procedurii de malpraxis.
  Desigur ca legea vaccinarii obligatorii incalca o serie de principii si drepturi constitutionale pe care nu le voi dezvolta deoarece s-a facut vorbire despre ele in presa.
  Legea vaccinarii astfel cum e redactata este aberanta in intregul ei.
  Domnule Dragnea sunteti dator sustinatorilor d-voastra si nu numai, cu o lege a vaccinarii care sa permita un drept de optiune.
  NIMIC NU VA IMPIEDICA SA INTRODUCETI DREPTUL LA OPTIUNE.
  EU VOI SUSTINE ACEST DEMERS AL D-VOASTRA ….
  Refuz categoric ideea vaccinarii obligatorii.
  Cum sunt tari care nu au INTRODUS vaccinarea obligatorie gasesc de cuviinta ca si noi avem dreptul de a dispune cu privire la actele medicale ce urmeaza a se savarsi asupra noastra.
  NU SUNTEM ANIMALE SUNTEM OAMENI.

 2. Rodica says:

  Eu as dori sa facem in Romania aceste vaccinuri care sunt folositoare. Dar nu aduse din alte tari cu otrava in ele. Aduce ti va aminte cati copii de la orfelinate au facut din senin SIDA dupa ce au fost injectati cu seruri daruite in ghilimele de tarile binevoitoare iar ghilimele. Fac experiente pe neamul nostru ? Am vazut cu ochii mei o fetita transformata intr o leguma dupa un vaccin.
  Deci sa le facem la noi in Romania, cu specialistii nostri, cu retetele noastre si in nici un caz subventionate de straini. S ar putea aduna bani de la toti parintii din tara sigur ar dona bani daca este vorba de copii lor. Bunavointa si intelegerea situatiei de catre mai marii nostri sa fie.

  • admin2 says:

   Doamna Rodica, scopul lor este sa ne extermine, fără drept de apel, la nivel național sau cu sprijin internațional nu contează, ei au agenda lor.
   Așa că spunem hotărât: NU vaccinurilor! Fără alte alternative, căci toate sunt CRIMINALE !

 3. IULIA TIPA says:

  Referitor la
  https://eufrosin.wordpress.com/2009/11/02/cum-sa-neutralizezi-un-vaccin/
  personal nu cred in veridicitatea teoriei conform careia argila aplicata local poate neutraliza efectele vaccinurilor, pe considerentul ca substantele nocive intra in circuitul sanguin , infectia si/sau intoxicatia cu metale grele devine una sistemica iar argila „neputincioasa”.
  Sunt pasionata de medicina alternativa si in urma lecturilor (de vreo 7 ani ) va pot spune ca argila este folosita cu succes pentru eliminarea metalelor grele alaturi de alti chelatori si lianti naturali, ca si coriandru (tragator, extrage metalele grele din tesuturi, celule) si chlorella , patrunjel sau argila ca si lianti (a se vedea, in acest sens https://grapegate.com/toxicity-considerations/toxicity-considerations-part-1-heavy-metals-and-metalloids/ ).
  Nu cred insa, in ipoteza ca argila ar avea capacitatea, sub forma unei cataplasme (aplicata chiar si imediat dupa vaccinare), sa poata neutraliza ceva ce a patruns imediat in tesuturi , sange.
  Desigur ca subiectul este deschis si terapeutii care practica medicina alternativa sau medicii pot face lumina in acest caz.
  Poate ca aceasta teorie are scopul sa ne adoarma constiintele , sa ne determine sa ne culcam pe o ureche …
  Detoxifierea cu plante care sustin sistemul limfatic, rinichii , tractul gastro ( a se vedea materialele din link-ul de mai sus) cu administrarea concomitenta a antibioticelor si antiviralelor naturale, precum tinctura de frunze de maslin , citrosol (etract din seminte de grapefruit), usturoi, nuc negru etc. reprezinta, in opinia mea, o solutie mult mai viabila.
  Doamne ajuta!

  • admin2 says:

   Evrika (Am găsit), a strigat și poporul român:
   http://ortodoxinfo.ro/2017/11/06/preotii-care-au-intrerupt-pomenirea-ierarhilor-deciziile-intalnirii-de-lucru-de-la-beius/
   Bietul „corespondent de presă” a fost plecat … în concediu vreo două luni sau a fost preșul prea subțire ca să mai țină ascunse HOTĂRÂRILE magistralei chirilice? Sau mirosea prea tare?
   Nu sunt… structuri paralele, dar este un REGULAMENT clar, tip: a da cu subsemnatul. Cei mai în vârstă țineți minte? Cam așa era până în ΄89.
   Jumătate din ce scrie acolo sunt minciuni, un sfert sunt manipulări, iar restul este realitatea. Ce anume se încadrează la fiecare veți afla… la spovedanie, noua metodă de „ținere în frâu” a poporului ortodox.
   Îi îmbrățișez pe toți părinții ortodocși și mă dezic din nou de personajul MSC, alături de care, până la consolidarea studiilor lui teologice ORTODOXE nu mai am ce sta la aceeași masă, decât dacă doar mâncăm ceva. Și atât.
   Acest personaj a încercat să îl convingă pe părintele Sava – de care s-a folosit la maxim, dar la sinaxă nu l-a chemat – să facem o întâlnire „cele două părți”, adică el, teologul, și eu, preotul, să ajungem la pace. Ca și cum pacea îmi lipsește mie, cel care slujesc lui Hristos!
   Astfel de întâlniri de culise să facă cu cine o vrea, eu nu mă pretez la așa ceva, că ajung… apretat.
   Pr. Ciprian

 4. Marius says:

  Nu va exista nicio vaccinare fortata, stimata doamna. Sa nu va imaginati ca vom prinsi, legati, sedati si apoi vaccinati. Ne vom duce singuri si vom cere sa fim vaccinati, pentru ca ne e frica, pentru ca ne vom pierde locul de munca, pentru ca avem rate la banci, pentru ca avem copii, pentru ca ne preseaza sotia sau sotul. Exista vaccinuri impotriva depresiei sau a cancerului ? Nu ! Aceste doua sunt cele mai grele boli, cu cele mai mari suferinte. „Domnul” dragnea e doar un biet executant, mai trebuie sa dea cateva legi impotriva acestei tari, care seamana din ce in ce mai mult cu un lagar sovietic, si apoi va fi scos de pe scena politica.

  • admin2 says:

   Din păcate…

   • admin2 says:

    Un sfat citit acum:
    „Închide ochii, respiră adânc de câteva ori, simte-L pe Dumnezeu înlăuntrul tău, în inima ta, spune câteva rugăciuni sau, dacă nu poți spune, atunci stai simplu și în tăcere în fața Lui. Și apoi continuă să faci ceea ce făceai, va fi cu totul altfel.”

   • admin2 says:

    Am primit pe mail:
    „În urmă cu câteva zile, undeva în Sfântul Munte, după terminarea Sfintei Liturghii și cu puțin timp înainte de a merge fiecare la ascultarea lui, s-au apropiat de mine câțiva pelerini și m-au rugat respectuos:
    – Părinte Heruvim, ne dați binecuvântarea să vă facem o fotografie?
    – De ce să nu faci, fiule, este gratis.
    – Vreți să luați metăniile în mână și să vă faceți că vă rugați?
    – Nu ar fi bine să stau cu evlavie, cu mâinile împreunate, cu capul plecat, plin de cucernicie? l-am întrebat cu tâlc.
    – Εi, de obicei așa ies în fotografii majoritatea monahilor.
    – Tu vrei să pleci de aici cu o amintire adevărată sau cu una falsă?
    – Adevărată, părinte Heruvim.
    – Atunci fă-mi o poză acum, că mă fac că mă odihnesc, i-am răspuns zâmbind.
    A zâmbit și el, mi-a făcut fotografia și apoi mi-a trimis-o după câteva zile, scriind pe spatele ei: într-o lume în care A PĂREA este mai important decât A FI, mă bucur că am ceva care îmi aduce aminte că ceea ce este adevărat este atât de rar încât este minunat să vezi așa ceva și să vorbești despre el… Mulțumesc.”

 5. carp says:

  ORTODOXDEZINFO.RO vs SF PAISIE AGHIORITUL : „Se leapada de Hristos. Cei care primesc pecetluirea se leapada de Hristos. Chiar si atunci cand primeste buletinul electronic, tot se leapada de Hristos. Daca, de pilda, nu mi-ar fi cerut sa semnez pe buletin, pot sa spun ca…mi-ar fi dat o hartie.
  Ti-ar fi spus: „Acesta este buletinul tau”. Sa zicem ca nu ar fi contat. Dar atunci cand are pe el simbolul diavolului si este vorba de identitatea mea, oare voi semna? Iar aceasta nu este un lucru neinsemnat. Prin urmare, arat ca primesc acest lucru. Dar Evanghelistul Ioan ce spune? Sfintii Parinti ce spun? Ai citit cat de putin? Lucruri foarte clare! Este lepadare!” VS ORTODOXDEZINFO.RO : ” Discuția a pornit de la afirmația Sfântului Cuvios Paisie Aghioritul că actele biometrice nu sunt lepădarea propriu-zisă, dar reprezintă începutul lepădării…” nu credeți ca sunt sluji ale SRI-ului?!…. poftim dovada http://ortodoxinfo.ro/2017/11/06/preotii-care-au-intrerupt-pomenirea-ierarhilor-deciziile-intalnirii-de-lucru-de-la-beius/

  ORTODOXDEZINFO.RO VS CUVIOASUL VISARION SARAI : ” „Nu mă îndoiesc că toţi ştiu ce tulburare a pricinuit în poporul nostru un călugăr care a învăţat în contra uniţilor. La îndemnul lui, în unele locuri, poporul nu merge la biserică, nu se serveşte de preoţii uniţi, morţii şi-i îngroapă fără prohod şi fără de mângâierile duhovniceşti, copiii şi-i botează prin femeile bătrâne” …. VS ORTODOXDEZINFO.RO : ” părinții au decis ca, în cazuri de strictă necesitate și cu mult discernământ, să se poată participa la slujba de înmormântare a unor rude, săvârșită de către preoții pomenitori, acolo unde familiile nu sunt convinse de necesitatea întreruperii comuniunii cu cei ce susțin deciziile din Creta, cu condiția ca aceste participări să fie tratate ca excepții și să nu devină regulă….” încă nu credeți ca sunt preşurile SRI-ULUI ?! Poftim dovada : http://ortodoxinfo.ro/2017/11/06/preotii-care-au-intrerupt-pomenirea-ierarhilor-deciziile-intalnirii-de-lucru-de-la-beius/

  • admin2 says:

   Părinții, în majoritatea lor (din cei 12 prezenți la luarea acelor hotărâri, adică oricum o mică-mică minoritate, căci cei care puteau spune … altceva nici nu au fost invitați să participe) nu sunt preșurile nimănui, dar cu siguranță cineva a câștigat ”drepturi depline” nu numai a fi prezent în mijlocul lor, ci a se și folosi de ei, cu zâmbetul pe buze. Și, culmea, ei nici nu își dau seama. Sau poate că unii da…
   Dar Dumnezeu e sus și vede!

 6. IULIA TIPA says:

  D-le Marius mie nu-mi este frica de nimeni si de nimic ce-i lumesc. Mi-e frica de Dumnezeul adevarat nu de cei ce se pretind Dumnezeu si prostesc lumea ca ei hotarasc destine, le daruiesc casa, masa etc in schimbul tradarii aproapelui si datul la geoale.
  In realitate le daruiesc boli, frici si nimic din sentimentul sublim al libertatii.
  De ce ? Pt. ca lumea s-a lasat subjugata in loc sa prefere adevarul HRISTOS.

  • Marius Sebastian says:

   D-na Tipa, eu nu ma refeream la dumneavoastra, eu ma refeream la ce va face lumea. Ma bucur ca aveti acest curaj, si pace liniste sufleteasca, pe care eu din pacate nu le am. Dar nu am nici rate la banca, nici familie, nici copii, nici loc de munca, nici sanatate, nu am nimic, si cel putin din punctele astea de vedere nu pot fi constrans. Din punctul de vedere al societatii sunt un ratat, si trebuie sa inghit toate umilintele celor care s-au „realizat” in viata, cumparandu-si „fericirea” in rate. Dar cel putin sunt un ratat liber care uraste lumea asta ipocrita in care traim.
   Acum cativa ani la o filiala unei firme de curierat din Sf Gheorghe au venit de la Sediul central al firmei o delegatie cu niste doamne de la Resurse Umane, si au cerut fisele angajatilor si toate informatile despre ei. La final au spus ca unele persoane nu trebuiau angajate. Cumnata lui sora mea care conducea aceea filiala, mirata s-a justificat ca acei oameni sunt cei mai buni angajati ai firmei. Doamnele au replicat ca trebuie angajate doar persoane cu rate la banci, cu copii, casatorite, persoane cu obligatii. Concluzia sa o traga fiecare.