Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

12 Responses to Adevărul vă va face liberi! Să ne ferim de cei care ieri huleau pe Sfinții Părinți, azi inovează neortodox, iar mâine, cine știe…?

  1. Irina says:

    Ce trebuie să înțelegem noi din faptul că Serafim de Pireu pomenește Sinodul Greciei și nu pe Bartolomeu?

  2. Daniel Focsa says:

    Niciodata raul nu a fost atat de organizat si planificat, la nivel planetar. Cine poate sa inteleaga, sa inteleaga. Cine nu, degeaba as sta sa explic, am cam obosit. Se implinesc profetiile. Au inceput vremurile Apocalipsei. Niciodata in istorie, repet (si sunt istoric, stiu ce vorbesc), nu a fost o vointa constienta si planificata si o posibilitate de distrugere si de pervertire ca acum. De distrugere a omului. Domnul sa ne miluiasca ! Sfanta Cruce sa ne apere. Sa il marturisim pe Hristos pana la sfarsit !

  3. Mihai says:

    Conferința Gheron Sava și Hariton la Ptolemaida s.a Părinți nepomenitori