Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Ședință PSD în biserică! Cu spatele la Sfântul Altar, la sfintele icoane, dar cu „binecuvântarea” protopopului ecumenist…

Roadele ecumenismului… Și va fi din ce în ce mai rău, în primul rând pentru că poporului nu îi pasă de mântuire, iar preoțimea „ortodoxă” are un nou dumnezeu: Banul.

Aceasta nu înseamnă să nu mergem la referendum. Dimpotrivă. Să mergem, este datoria noastră de români și ortodocși!

4 Responses to Ședință PSD în biserică! Cu spatele la Sfântul Altar, la sfintele icoane, dar cu „binecuvântarea” protopopului ecumenist…

 1. Cosmin D, says:

  Erau astfel de sedinte si in perioada comunista.Asta pentru cine mergea pe atunci la biserica.

  • Adrian says:

   Eu voi merge la vot și voi vota DA, chiar dacă aproape că am certitudinea că nu vom scăpa de năpasta ăsta ce se va instala și la noi !
   Auzi, să modificăm legea „fundamentală” a țării (cum ar veni a neamului !) că doar e „normal” la un neam declarat creștin, legea civilă să fie peste Legea lui Dumnezeu !
   Părinte, dar ce vom mai putea face atunci când un nene (născut de parte bărbătească) face el ce face și devine tanti (adică femeie !) și se căsătorește cu un nene formând astfel, în mod constituțional o „familie” și vor vrea săaibă și copii …?

   Nu asta e calea spre salvare, ci pocainta adevărată, sinceră neuitînd episoadele Sodoma și Gomora precum și cetatea Ninive !
   Dar e ușor de spus și mai greu de făcut atunci când ești rob al păcatului/patimilor și nu iubitor de Dumnezeu !
   Iertare de îndrăzneală!
   Doamne ajută-ne