Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Să nu permitem ca Referendumul pentru familia sănătoasă românească să fie manipulat de agenții ecumenismului masonic


Mâine și poimâine are loc Referendum-ul pentru familie. Să mergem să spunem DA.

Însă cu această ocazie și-a băgat și dracul coada astfel (ceea ce însă să nu ne împiedice a vota DA la Referendum, dar să învățăm să deosebim duhurile, adică să avem discernământ, care este mama tuturor virtuților, conform Sfântului Antonie cel Mare):

a) homosexualii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru ca acest Referendum să nu aibă loc. De ce este important ca el să aibă NEAPĂRAT loc și să spunem DA vedem în articolul de la adresa de mai jos, unde chiar și un homosexual îndeamnă la Referendumul pentru familie (știe că lobby-ul sodomit nu stă pe loc niciun moment; să îi dea Dumnezeu și pocăință acestui om, spre a se lepăda de patima sodomiei):

Homosexual din Italia îndeamnă românii să iasă la Referendum întru susţinerea căsatoriilor tradiţionale

b) ateii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru ca să nu aibă loc acest Referendum, invocând cheltuieli, spitale, necesitate etc etc. Nu le-a ieșit! Au îndepărtat bannere, au dat amenzi preoților etc etc – tot nu pot împiedica Referendum-ul.

c) ei, acum vine ispita cea mare: Consiliul Consultativ al Cultelor, care îndeamnă la Referendum (conform video-ului de la începutul acestui articol). De ce o fac? Pentru că le convine, pentru că astfel ecumenismul este prezentat ca ceva necesar spre a fi realizat ceva bun. Adică este nevoie de satana, să dai mâna ta cu gheara lui și să treci… puntea. Că „frate” cu dracul s-au făcut ecumeniștii din cadrul Ortodoxiei la Sinodul din Creta. Ia priviți la purtătorul de cuvânt al întâlnirii și la cel de lângă el, ce cruci pectorale masonice – de tip cruce a cavalerilor de Malta – le tronează pe piept.

Și ce cuminței stau: patriarhul apostat al B.O.R cu ereticii papistași lângă el, cu sioniștii, protestanții și toate cele 13 „culte” recunoscute din România. Ei cu orice ocazie „se roagă” împreună, sunt uniți pentru „binele” poporului. „Binele” pe care îl doresc ei este exact cel de care vorbea Ceaușescu la Congresele P.C.R., iar lupta împotriva panereziei ecumeniste este în ochii lor doar „acțiune subversivă la adresa orânduirii de stat.”

Adică aceste „culte” sunt „unite” în cuget – vai de biata „Ortodoxie” ecumenistă românească, a ajuns „cult”, EGAL cu toți ereticii, ba chiar în mijlocul, în centrul ereticilor, dând mâna cu toți hulitorii de Hristos, cu toți potrivnicii Sfintei Treimi, cu toți cei care vor moartea Ortodoxiei, cu blasfemiatorii Maicii Domnului.

De ce fac asta? CA SĂ AMĂGEASCĂ ! Și „soluția” este să spună poporului că numai prin această „unitate” (ecumenistă) vom avea parte de binecuvântarea lui Dumnezeu! Asta îi interesează. Să deschidă porțile antihristului, căci pe Dumnezeul Sfintei Scripturi nu Îl recunosc sau Îl hulesc de-a dreptul.

c) altă ispită circulă acum prin mesaje pe telefon sau pe mail: sunt unii care îndeamnă să nu mergem la Referendum, căci așa vom vota pentru căsătorii nu numai între ortodocși (bărbat și femeie), ci și pentru cele eterodoxe sau necreștine.

Oameni buni, referendumul este absolut necesar ca să nu se transforme această țară în Sodoma și Gomora. Este vorba de lege, nu de slujba religioasă. În fața organelor de stat trebuie să ne asigurăm că nu vor veni cu „pretenții legale” toți pederașii din lumea asta. Ce se întâmplă apoi din punct de vedere religios este problema fiecăruia. Așa că să mergem la Referendum și să spunem DA.

Patriarhule extrem de nefericit Daniel,

Hristos vă iubește, că și pentru dvs S-a răstignit pe Cruce, dar ați uitat aceasta! Acolo este FERICIREA, în Crucea care duce spre Înviere, nu în slujirea lui antihrist!

(Spre așa ceva se îndreaptă și monahismul românesc ascultător de eretici?…)

Sau spre așa ceva:


Știm că ați fi „fericit” dacă v-ați uni pe față cu papa, știm că vă supuneți planurilor Constantinopolului, știm că tiranizați Biserica Ortodoxă Română și ați pus bâta pe toți „neascultătorii”, însă NOI, fiii Bisericii Ortodoxe Române, adică ortodocșii îngrădiți de erezie, NU vom accepta nicio formă de ecumenism, indiferent în ce ambalaj și cu ce fundițe ne-o prezentați.

Rușine să le fie tuturor celor care se fac frați cu ereticii, hulind astfel pe Dumnezeu. Și Domnul să le dea pocăință, spre a nu arde veșnic alături de Iuda și de Arie în iad!

Dragi români, cu discernământul strămoșilor noștri ortodocși în inimă să spunem DA la Referendum și NU oricărei forme de ecumenism!

pr. dr. Ciprian-Ioan Staicu