Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Au fost, sunt și vor fi sataniști

Față de unele articole, care analizează viitoarea vizită a ereziarhului Vaticanului în țara noastră, dincolo de toate aburelile ecumeniste, situația este clară, pentru cine are ochi ca să vadă și minte (cu instrucțiuni de folosire, cum bine spunea cineva):

Ieri…

 

Azi…

 

Mâine și mereu…

 

„Important” este că acolo… la vârf, ei … „se iubesc”:

 

Mesajul nostru ortodox, azi de ziua Sfântului Marcu Eugenicul:

De ce vă tot împiedicați de „turma cea mică”, ereticilor? Pentru că ea are Cap pe Hristos! Acolo puzderie de armată de Sfinți și de Îngeri…!

La Florența (1439) au semnat unirea cu Roma toți arhiereii ortodocși. Unul singur, nu. Papa a spus: „Nu am făcut nimic!”

Cu asta veți rămâne, ecumeniștilor: cu NIMIC !

Redacția