Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Al treilea în ierarhie de la Vatican a fost condamnat pentru pedofilie. Papistășismul, înaintemergătorul antihristului

„Să arzi în iad”, i-a strigat un fost copil violat, care acum este un bărbat de vârstă mijlocie.

Cardinalul australian George Pell, al treilea în ierarhia de la Vatican, a fost găsit vinovat de acuzația de abuz sexual față de minori și astfel unul dintre cei mai înalți membri ai comunității religioase eretice papistașe numită Vatican a fost condamnat pentru motiv de pedofilie.

Un tribunal din Melbourne (Australia) l-a găsit vinovat pe cardinalul de 77 de ani pentru molestarea unui minor, precum și pentru alte patru acuzații de pedofilie asupra a doi minori, membri ai unui cor religios, pe când aceștia erau în vârstă de 12 și 13 ani. Această faptă criminală s-a petrecut în altarul catedralei Sfântul Patrick din Melbourne, în anii 1990.

Cardinalul a respins acuzațiile la procesul care a avut loc în septembrie 2018. A fost rejudecat în 11 decembrie 2018. Datele au fost ținute secrete până acum din motive hotărâte de tribunal.

Una dintre victimele lui Pell a murit în anul 2014 (desigur, din alte motive, nu din vina lui – n.trad.).

Fiecare dintre cele cinci acuzații aduce cu sine câte 10 ani de condamnare la închisoare, în cazul stabilirii vinovăției.

Pell a fost casier și consilier apropiat al papei; azi a plecat de la tribunal fără să facă nicio declarație în fața ziariștilor care au tăbărât asupra lui.

Vaticanul are de suferit în ultima perioadă din cauza a zeci de mii de scandaluri de molestare sexuală a copiilor, din SUA până în Chile, din Germania până în Australia.

Papa Francisc a vorbit public duminică despre o „luptă până la sfârșitul lumii” împotriva unei „fărădelegi care ar trebui să fie eradicată de pe pământ.” (conform unei alte știri, un cardinal a recunoscut tot duminică faptul că Vaticanul a făcut dispărute multe dosare ale înalților prelați acuzați de pedofilie; așa că abureala lui Francisc este doar un semn al unei conștiințe comune vinovate în statul Vatican nu numai de erezie, ci și de toate fărădelegile, printre care și pedofilia, de care se fac vinovați zeci de mii de clerici papistași – n.trad.).

Sursa – https://www.katanixis.gr/2019/02/blog-post_208.html

traducere din limba greacă de

pr. Ciprian Staicu

Concluzia: ce aduce papa cu sine, oriunde se duce în lume? Satanism, pederastie, iad.

Iată ce logo și-a ales…
Recomandăm: https://www.aparatorul.md/papa-doreste-intrepatrunderea-crestinismului-si-islamului-a-fost-creat-logo-ul-in-care-crucea-e-inglobata-intr-o-semiluna-islamica/
Așa că:
Redacția