Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Familia ortodoxă cea numeroasă a lui Costel a primit ajutorul de care avea nevoie


Cu ajutorul lui Dumnezeu și cu sprijinul dumneavoastră – al românilor din țară și din diaspora – operațiunea „Vulturul” s-a desfășurat foarte bine. Familia lui Costel locuiește în comuna Vulturul, județul Vrancea.

Acum două zile au fost transportate, cu ajutorul și bunăvoința formei Gazonul din Brașov, materialele de construcție, alimentele, hăinuțele, jucăriile procurate pentru familia minunată a lui Costel și a Rodicăi.

 

Acum au toate cele necesare pentru ca în curând să își amenajeze cele două camere noi ale casei lor.

Valoarea totală a donației a fost de aproximativ 6.000 RON.

Pentru cei care vor mai dori să îi ajute în viitor, cu acordul lor, vă oferim și un număr de telefon direct, ca să puteți să îi contactați: Costel, 0757383787.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Pr. Ciprian și prietenii Sf. Efrem cel Nou