Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Papa F, înaintemergătorul antihristului și ecumenismul sincretist interreligios

Iată omul păgân!

„Nu este nevoie să vorbiți despre Hristos; îmbrățișați celelalte religii.”

Rolul vostru (al papistașilor, mai ales al „clericilor” și al „monahilor” – de fapt eretici nebotezați) nu este să faceți prozelitism cu aproapele vostru, ci să trăiți în frățietate cu toate religiile.”

Acesta a fost mesajul lui papa F adresat celor aproximativ 23.000 de papistași, care trăiesc în Maroc.

Cu alte cuvinte, să nu vorbească nimeni despre Hristos, ceea ce s-ar numi „prozelitism”, ci să se amestece cu celelalte religii, în numele unei așa-zise păci.

Înaintemergătorul antihristului, se îndoiește cineva?

Sursa – http://trelogiannis.blogspot.com/2019/04/blog-post_723.html

Redacția