Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

„Gașca” numelor mari… Șah mat la Chirilă!

CHESTIUNEA CIPULUI: Ce ne promiteau preoții nepomenitori la Beiuș în 2017? Diferenţe fundamentale între învățătura Părintelui Justin Pârvu și cea a teologului Mihai-Silviu Chirilă

Note:

  1. Minciuna are picioare scurte. A se vedea și Ioan 8, 44.
  2. În conferința din 12 mai 2019 de la București, Gheron Sava Lavriotul va prezenta un studiu patristic împotriva actelor biometrice și a pecetluirii antihristice, în deplin acord cu învățătura Sfântului Paisie Aghioritul și a părintelui Justin Pârvu (este în curs de traducere și va fi prezentat atunci, cu ajutorul lui Dumnezeu fiind publicat și în scris, pe acest site).

Pr. Ciprian Staicu