Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Popor român, trezește-te, ai dormit destul! Apără-te de lagărul biometric antihristic!

Susținem lupta împotriva controlului total antihristic și nu vom primi documente biometrice!

Asociația Pentru Libertatea Românilor și încă 10 ONG-uri solicită într-un memoriu trimis către M.A.I. să se păstreze formatul actual de carte de identitate simplă pentru cetățenii care vor să opteze pentru varianta simplă și care refuză cartea electronică de identitate pe motive de securitate și/sau libertate de opinie. Alternativa de carte de identitate simplă prezentată în noua legislație nu este rezonabilă întrucât se prevede ca și aceasta să aibă un format nou. Ministerul Afacerilor Interne organizează marți, 21 ianuarie 2020, ora 10.00, dezbatere publică. Refuzul actelor de identitate electronice ce urmează a fi introduse de la 1 august 2020 poate fi exprimat și expediat până pe data de 24 ianuarie 2020 pe adresa dgj_transparenta@mai.gov.ro. Dacă legislația cu privire la noile acte de identitate rămâne în formatul actual, cei ce vor refuza actele electronice pe motive de securitate și/sau libertate de opinie vor pierde dreptul de a călători( și implicit dreptul la muncă în străinătate, dreptul la tratament medical în străinătate sau dreptul de a studia în străinătate).

ANUNȚ!

Pe 21 ianuarie 2020, marți, ora 10, este dezbatere publică la sediul M.A.I. din Piața Revoluției, nr 1A, sector 1, București.

Participarea se anunță până luni, 20 ianuarie 2020, ora 12, la telefon 0212648617 sau pe email comunicare@mai.gov.ro

Cine nu poate merge acolo, poate trimite până pe 24 ianuarie 2020 luare de poziție în privința refuzului actelor biometrice la adresa dgj_transparenta@mai.gov.ro

A.P.L.R. a propus două modele de text. Dar fiecare poate să scrie ce vrea. Important este să fie pertinent în exprimare și să luăm cât mai mulți atitudine.

Redacția