Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Noi mărturii, din țară și din diaspora românească, împotriva tiraniei vacinării

Ca o paranteză: pe un site, o persoană care semnează cu nume unguresc (conaționalii noștri sunt mult mai uniți ca noi, și la bine și la… greu), spune așa (merită citat):

Vaccinarea împotriva prostiei ar trebui sa fie obligatorie!

(desigur, acolo unde este nevoie, dar la câtă spălare pe creier se face în țărișoara noastră este nevoie de un stoc considerabil)

Revenind la mica noastră campanie, desfășurată cu ajutorul lui Dumnezeu, iată că am primit și alte mărturii românești ale celor care dau glas conștiinței lor ortodoxe împotriva tiraniei vaccinării obligatorii:

  1. Părintele Ghervasie, mărturisitor ortodox:

2. Două mărturii din țară:


3. Mărturie din diaspora românească ortodoxă:

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Redacția