Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Sunt sănătos – inclusiv la minte – de aceea refuz vaccinurile criminale (episodul 11 al campaniei noastre)

Mulțumesc fiicei mele duhovnicești, Andreea, care s-a ostenit să sintetizeze multele informații găsite în sursele menționate la final, pentru a realiza acest rezumat, ca parte a Campaniei ortodoxe „Sunt sănătos, mulțumesc Domnului!” Hristos să o bucure!

Trecem printr-o perioadă în care o parte a umanității își pune speranța într-un vaccin. Medicii și cercetătorii implicați în aceasta perseverează în eforturile lor nesfârșite de a ne reduce la tăcere prin intermediul practicilor medicale „moderne“, susținând că „aceasta este calea“.

După cum știm, imunitatea naturală a organismului nostru durează toată viața, în timp ce imunitatea dobândită prin vaccinare are viață scurtă – conform estimărilor, ea are o durată de cel mult șapte ani.

Natura știe să își mențină permanent starea de echilibru și de armonie, însă vanitatea omului a dus la apariția unor mutații grave și mari dezechilibre ecologice. Deoarece oamenii au consimțit să fie inoculați cu otravă, asistăm la o explozie de afecțiuni sau stări cronice și degenerative, chiar și la nou-născuți.

Barbara Loe Fisher, președinta Centrului Național de Informare pentru Vaccinări (NVIC), susține că vaccinurile sunt direct răspunzătoare pentru creșterea numărului de copii și de adulți care suferă de tulburări ale sistemului imunitar și neurologic, hiperactivitate de sistem, incapacitate de învățare, astm, sindromul de oboseală cronică, lupus, artrită reumatoidă, scleroză multiplă și atacuri cerebrale. Ea lansează apelul de a se efectua studii de monitorizare a efectelor pe termen lung ale campaniilor de vaccinare în masă și cere medicilor să certifice că aceste vaccinuri nu prezintă nici un fel de pericol pentru populație. (Mult succes în această inițiativă!)

Pentru a exemplifica, în perioada 1989-1991, cu acordul O.M.S. (Organizaţiei Mondiale a Sănătății) și al altor organizații s-a făcut un experiment cu virusul de pojar (E-Z), pe un eșantion de 1.500 de copii de culoare și latino-americani săraci. Acest experiment fusese încercat anterior în Africa, Haiti și Mexic, cu rezultate dezastruoase. Foarte mulți copii au murit atunci imediat după ce au fost vaccinați, iar mulți alții în urma efectelor imuno-supresoare ale vaccinului, care au determinat incapacitatea organismului de a Iupta împotriva acțiunii altor agenți patogeni. Au apărut mutații ce au produs suferințe inimaginabile, din cauza cărora mulți dintre ei au de pătimit chiar și în prezent.

Un alt exemplu este vaccinul antipoliomielitic, prin care imediat după introducerea lui, incidența cazurilor de poliomielită a crescut cu până la 680%, conform dezvăluirilor și rapoartelor prezentate de dr. Leonard Horowitz. Același fenomen se produce și după vaccinarea antigripală. Câți oameni nu s-au îmbolnăvit de gripă în urma vaccinului?

Iată de ce mutațiile produse în organism și o mulțime de alte afecțiuni pot fi direct asociate cu vaccinurile. Iar aici am amintit doar câteva dintre ele. Deoarece majoritatea vaccinurilor sunt structuri vii, obținute din țesuturi umane sau de animale, cum ar fi extracte din țesut de rinichi de maimuță, embrioni umani și bovini, inimă de pui și placentă umană, contaminarea cu acești viruși / aceste vaccinuri, ca și mutațiile acestora, constituie o realitate.

Să ne trezim din această „stare letargică“ și să încercăm să ne îndreptăm conștiința spre Dumnezeu. Această schimbare de percepție ne va lărgi orizontul și ne va oferi o nouă perspectivă, ajutându-ne să înțelegem cât de simplășşi de frumoasă este în realitate sănătatea și, prin urmare, viața.

Putem să citim, să ne instruim și sa ne auto-educam. Nimeni nu o va face în locul nostru! S-au scris nenumărate cărţi pe tema practicii care duce la intoxicarea organismului prin vaccinare. Acest rezumat are ca scop doar acela de a invita la studiu și la asumarea în cunoștință de cauză a alegerilor noastre proprii, pentru sănătatea noastră a fiecăruia.

RESURSE utilizate:

– https://www.nvic.org/
– National Vaccin Information Center (Centrul Naţional de Informare pentru Vaccinuri)
– The Emerging Viruses, Leonard Horowitz
– Cancer CaverUP [ Genocide], Kathleen Deoul
– Site-ul 909shot.com

Redacția