Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

22. Unde nu este Hristos rămân doar… măștile

Pentru ca să „își exprime recunoștința” pentru cei care se află din prima linie în lupta pandemia de COVID-19, cântăreața L. Gaga (că doamnă nu poate fi o asemenea îndrăcită) a organizat, în data de 18 aprilie 2020, adică în Sâmbăta Mare (sărbătorită în Ortodoxie – este drept că anul acesta nu prea), un concert – obiectivul lui fiind: „Sunt trei lucruri importante pentru noi toți, care se întâmplă acum. Că sărbătorim și evidențiem comunitatea globală, care apare acum. Doi, vrem să evidențiem amploarea acestei mișcări culturale istorice, fără precedent. Și trei, vrem să sărbătorim și să încurajăm puterea spiritului uman.”

CHEIA înțelegerii „obiectivelor de mai sus” este în imaginea promo a concertului: iat-o pe această desfrânată lipsită de pocăință cum își acoperă un ochi cu mâna – semn masonic – cum are pe piept și pântece crucea întoarsă și ne vorbește despre noua „cultură”: CETĂȚEANUL GLOBAL!

Nu mai insistăm, dar simțim nevoia să reamintim că la un anume concert „diva” s-a prezentat îmbrăcată în… hălci de carne. Iat-o (ptiu, bătu-te-ar Crucea Domnului):

Cum ar zice italienii: un fel de prosciuto…! Seamănă, nu?

Unul era să îi mănânce… poșeta (probabil că era… italiano vero):

SĂ LUĂM AMINTE!

Deci O.M.S., adică Organizația Mondială a Sănătății, cea care acum face recomandări, adică legea aproape peste tot în lume, nu este altceva decât o șleahtă de masoni pus pe ucis oameni (desigur, cu toate „măsurile” medicale de rigoare – vaccinuri, 5G etc), din ce în ce mai mult făcând aceasta… fără mască.

Sursa pentru informații: https://www.kissfm.ro/article/16737/Lady-Gaga-organizeaza-un-concert-pentru-cei-care-lupta-cu-pandemia-de-COVID-19-Ce-alte-vedete-i-se-alatura

Redacția