Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Nu se fac necropsii – în „epoca covid-19 alias 5G și vaccinuri ucigașe” – pentru a nu exista dovezi ale minciunii universale…

Recomandăm acest articol (deși site-ul respectiv este ecumenist):

https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/De-ce-nu-se-fac-necropsii-in-pandemia-Covid-19-161161

Și comentariile aferente acestui articol – pe site-ul sursă – sunt interesante.

Dumnezeu să le dea sănătate – sufletească și trupească – în primul rând celor care nu se simt membri ai „lumii lui Zoro”! Celorlalți să le dea luminare, să priceapă că masca luată de pe podea – în China – nu se pune pe gură și pe nas – în România.

Redacția