Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Românii ăștia mulți… care știu limba italiană (update cu traducerea integrală a video-ului)

Să le spuneți și celorlalți români ce spune primarul și deputatul acesta:

…………………………………………………..

L-au șters băieții. Nicio problemă. Iată-l în original:

Așteptăm traducerea în română la adresa ciprioan@yahoo.com

Dacă binevoiește cineva…

O puteam face și din limba greacă, dar bine este când muncesc mai mulți… își iau plată de la Dumnezeu, Adevărul veșnic.

Redacția

Notă: a venit și traducerea (mulțumim sufletelor binecuvântate care au făcut-o – au fost două persoane, care nu se știu între ele și care au terminat aproximativ în același timp – Hristos îi știe):

UNIȚI ÎMPOTRIVA DICTATURII, PENTRU ADEVĂR!

discursul deputatului Vittorio Sgarbi din Italia,

„Suntem în ajunul zilei de 25 aprilie și trebuie să fim uniți contra dictaturii și uniți în adevăr.

Să nu facem această sală de rușine. Nu în 26 februarie, dar în 9 martie, știința care a fost invocată aici spunea că virusul era un pic mai mult de o răceală. Acea știință care a inspirat acest guvern… s-a spus și iar s-a spus, a fost documentat!!

NU MINȚIȚI!, ci să spuneți adevărul. Nu faceți din această sala o rușine, măcar aici aplicați principiul  „CE ESTE ADEVĂRAT ESTE TOCMAI CEEA CE ESTE FĂCUT! (vero isum factum)

Deci, ați auzit și ați dat numere și vrea să vă dau și eu, nu  spuneți și aici că sunt 25.000 de morți! NU ESTE ADEVĂRAT, nu folosiți morții pentru retorică, pentru terorism.

Datele Institutului Superior al Sănătății spun că 96,3% sunt morți de alte patologii(boli). Exact ! Datele! Numerele spun acesta: ESTE ADEVĂRAT!

Le-am citit cu  toții. 60% sunt morți din cauza altor patologii (boli), așa s-a spus de către Ministerul Sănătății! Și adresându-se unui coleg, îi spune: dacă nu știi informează-te!

Au pus Italia ca zonă roșie iar aici erau toți fără măști. Domnul (și se uită la o persoana din sală) este acuzat astăzi că trebuie să o poarte obligatoriu, forțat!! Sunteți ridicoli! Nu ați purtat-o până alaltăieri, exact așa.

În Germania economia, sănătatea și școala în data de 4 mai va funcționa perfect (din nou). Suntem un stat cu drepturi minore în Europa. Germania a dat o probă de forță și răspunsul corect. Noi aici suntem umiliți încă odată… de Germania și de boală. Am  închis 60% din firme. Eu dau date, dragul meu Trizino (se referă la un coleg)… mergi și verifică!

Eu am fost fost primul care a cerut închiderea Parlamentului (pe motiv de epidemie – n.n.). Astăzi suntem toți aici cu măști, data trecută eram ca la înmormântare, erau puțini care aveau măștile, astăzi ești arătat cu degetul dacă nu porți masca.

Și tocmai pentru că adevărul este cel mai important, să dăm numerele reale, să nu mințim. Sunt desigur, datele care le citesc aici: 56% în Lombardia, 14% în Emilia, 8% în Piemonte, 5% în Veneto.

Nu putem să ne imaginăm și să aplicăm aceleași numere pentru zone așa de diferite de pentru epidemie. Și atunci spun, ca cel puțin aici să spunem adevărul. Să ne măsurăm cu Germania și să fim liberi și uniți împotriva ipocriziei și a minciunii, împotriva falsificării, împotriva numerelor false care se spun pentru a-i teroriza pe italieni.

Cei 25 000 de morți, spunea profesorul Bassetti, sunt morți de infarct, de cancer… să  nu-i  folosim pentru a umili Italia, să nu-i  folosim ca să dăm cetățenilor știri false.

Dați numere adevărate, controlați-le și voi!!!!

Am spus că toți dau numere, dar numerele sunt numere false.

Nu sunt morți în Italia 25.000 de persoane de coronavirus! NU ESTE ADEVĂRAT!

A spune că sunt atâția morți este un mod de a teroriza italienii și de a impune o dictatură! Dictatura de a fi de acord cu ei (cei care spun aceasta)! Este RIDICOL!”