Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Pasul întâi: mărturisirea de credință…

Recomandăm articolul:

https://www.activenews.ro/stiri-social/IPS-Teodosie-discurs-aplaudat-la-slujba-Iata-Au-venit-cei-din-presa-sa-ma-vada-ca-impartasesc-Ati-venit-degeaba-copiii-s-au-impartasit-inainte-si-tot-vom-impartasi-161544

Apoi vine pasul doi: îl vor pune la zid frații lui din Sinod. Se vor dezice de el.

Pasul trei: îngrădirea de eretici și începerea adevăratei mărturisiri de Hristos!

Îi urăm să ajungă la pasul trei. Atunci vom putea să spunem că vrednic este și să ne bucurăm că Hristos a înviat măcar un ierarh român din ciuma ecumenistă!

Redacția