Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

„Este cel mai bun documentar pe care l-am văzut vreodată” (pr. Ciprian)


Acest documentar este și subtitrat în limba română. Cinste cui a făcut-o. Să fie sănătos (sănătoasă) și să se mântuie. Nu este pentru oi, care se duc la tăiere fără o vorbă. Este pentru oameni, care au rațiune și se folosesc de ea.

Ascultați ce spun oamenii aceștia – sunt prezentate opinii pro și contra – și încercați apoi să înlocuiți elementele legate de HIV cu cele specifice realității aflate sub dominația covid 19. Vedeți cum se potrivesc….

Minciuna este lege în lumea aceasta. Mulți mor fiind mințiți și batjocoriți. O singură dată putem muri, nu de mai multe ori. O singură viață avem. Să ne-o trăim cu demnitate. Să luăm atitudine, pentru că așa ne spune conștiința, glasul lui Dumnezeu în noi.

pr. Ciprian Staicu