Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

I-a lipsit punerea punctului pe i, adică să spună că papistașii NU sunt Biserică, sunt eretici și DE ACEEA nu le recunoaștem lucrările religioase, pentru că NU AU SFINTE TAINE!


Nădăjduim să se îngrădească de panerezia ecumenistă, pe care deocamdată o mai ocrotește cu dibăcie! Acest lucru – adică faptul că Biserica este Una, nu sunt mai multe  – îl învață TOȚI Sfinții de la Sinoadele Ecumenice și toți Sfinții în general!

Redacția