Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

79. Documentarul dr. Rashid Buttar – „Cele mai importante 24 de ore” – traducere și transcriere în limba română


Mulțumim domnișoarei profesoare Patricia V. pentru că ne-a ajutat prin traducerea și transcrierea în limba română a video-ului de mai sus. Domnul să o bucure mereu!

În cazul în care acest video dispare de pe net, iată-l aici încărcat pentru o perioadă de câteva zile, puteți să vi-l descărcați direct în calculator.

https://we.tl/t-sfd264vwIi

Traducere:

Documentar despre manipulările la care suntem supuși astăzi și răspunsuri la ele

Dr. Rashid Buttar spune:

„În anul 2017 dr. Anthony Fauci face o declarație publică la Universitatea Georgetown, că administrația curentă (a S.U.A.) va experimenta această pandemie-surpriză. „Suntem acum la câteva zile pană la un nou guvern. Fără îndoială că va fi o provocare pentru viitorul guvern în arena bolilor infecțioase, dar va fi și o izbucnire violentă.”Așadar, de unde știa el (dr. Anthony Fauci) în 2017 că urmează să fie o pandemie?

Am o prietenă foarte bună, care a fost în N.I.H. (Institutul Național de Sănătate) timp de 22 de ani, dr. Judy Mikovits. Ea se ocupa cu creșterea potențialului (capacitatea de a deveni mai rezistent, mai păgubitor, mai distructiv) virusului Ebola. Pe când făcea multe alte progrese în studiile sale despre oboseala cronică sau cancer, și-a dat seama ca unii dintre cercetătorii care erau implicați produceau vaccinuri ce provoacă autism, care cauzează cancer. A decis să iasă în față, ca un avertizor. Ea a fost amenințată, cariera și viața ei au fost amenințate, dar legitimitatea ei nu a scăzut. Au trimis-o și în închisoare.”

Dr. Judy Mikovits spune:

„Se voia sa apară ca și când aș fi luat materiale (nume, date) din laborator, dar eu pot dovedi, dincolo de orice dubiu, ca nu am făcut asta. Conducerea din întregul HHS (Departamentul de Sănătate Publică) mi-a distrus reputația, iar Departamentul de Justiție și FBI au ținut acest caz sub sigiliu, ceea ce înseamnă că nu mai poți spune ca e realmente un caz sau că avocatul tău îți poate susține cauza în instanță. Nu poți nici măcar să-ți iei un avocat care să te apere. Așa că fiecare drept procesual mi-a fost răpit și așa a rămas până în ziua de azi. Nu am niciun drept constituțional.”

Dr. Rashid Buttar spune despre vaccinarea obligatorie:

Cea mai mare neînțelegere a științei, care cauzează una dintre cele mai mari probleme, este ideea vaccinării. Care este aceasta? Dacă v-aș injecta ceva străin, sistemul vostru imunitar va răspunde, luptând împotriva acelui lucru străin. Apoi am aplica vaccinul, folosind un ac. Aș spune că astfel tocmai ai ignorat unul dintre cele mai inteligente organisme de pe întreaga planetă, corpul nostru.

Este atât de multă inteligentă în noi și o avem pentru că celulele noastre pot face lucruri pe care nici nu ni le putem închipui în lumea noastră tehnologizată. Aceasta este una dintre cele mai mari probleme pe care vreau să o împart cu voi și vreau ca oamenii să o înțeleagă: noi deja avem un mecanism funcțional pentru vaccinare. Înainte ca doctorii să fie aici, oamenii erau vaccinați cu mulți ani înainte de medicamente.

Ce este o amigdală? Dacă citești cărțile de specialitate, amigdala este protecție. Protecție de ce? Ei bine, toate ieșirile de la nivelul capului, al nasului, al ochilor al gurii și urechilor, toate sunt conectate în gât, așa că orice poate să pătrundă înăuntru din mediul înconjurător, trebuie să treacă de bariera naturală a gâtului. Amigdalele sunt, așa cum am spus, pentru protecție. Gâtul are cea mai groasă căptușeală din întregul tract digestiv, este cel mai gros înveliș. De ce e acest lucru relevant? Dacă ar fi vreodată o infecție în întregul tract digestiv, ultimul loc din lume în care ar putea apărea este în gât.

Dr Judy Mikovits spune:

 „Nu este vorba că cineva dintre noi este împotriva vaccinării, doar că cercetările din ultimii peste 50 de ani arată că de fiecare dată când avem de-a face cu o pandemie, este condusă de această inadecvată vaccinare. Așadar, niciunul dintre programele noastre de vaccinare nu a funcționat și a fost din cauza felului în care am atenuat antigenii (substanțe care determină producerea de anticorpi – n.trad.) în vaccinul anti-poliomielitic, fapt dezvoltat în capitolul 5 al cărții „Cazurile originale de autism în Statele Unite și epidemia de encefalomielita mialgică” numită sindromul oboselii cronice, care este, de fapt, acel comportament bolnăvicios pe care Bruce îl descria: pierderea controlului, hipersensibilitate la lumină, la sunet, orice sistem de alarmă se închide. Este o boală teribilă, așa numită psihosomatică. Ești chiar… nebun.

Nu ești bolnav când fiecare sistem de alarmă se închide în capul tău, când ești în totală anxietate și nu poți controla acele gânduri. Acestea sunt din cauza a ceea ce vi s-a injectat ori ceea ce s-a reactivat și vă controlează gândurile. Și aceasta este expresia anormală a tuturor acestor viruși. Evoluția sistemului imunitar a fost complet perturbată de către substanțele injectate.

David Icke – autor de best-seller

Fiul meu, Jamie, nu s-a vaccinat niciodată, iar nepoții mei nu au fost niciodată vaccinați. Ei au mers la școală, cu capacități extraordinare de atenție, comparativ cu colegii lor vaccinați, care aveau o capacitate de concentrare mult mai scăzută pentru că au fost scutiți de boală.

Oamenii care nu sunt vaccinați au un sistem imunitar „în gardă”, pentru că i s-a permis să se dezvolte cum trebuie. Avem acest val mareic de toxicitate injectat sistematic într-un sistem imunitar încă în dezvoltare. Ei (cei vaccinați) nu vor putea fi niciodată aceiași (după vaccinare), pentru că există oameni care au lucrat în industria vaccinurilor, doctori care au ieșit public ca denunțători, spunând ca vaccinurile nu-i protejează pe oameni de boala pentru care le primesc.

De unde vine asta? Din industria farmaceutică, una dintre cele mai corupte, dezonorante, dezgustătoare și diabolice carteluri de pe planetă. Și numai faptul că oferă acces liber industriei biotehnologiei la banii săi spune ceva. Așadar, de aici pornește totul, iar dacă folosești finanțele, industria farmaceutică face oamenii a fi sănătoși ori bolnavi? Cel mai groaznic scenariu al lor este o lume sănătoasă.

Gregg Braden – de cinci ori autor de best-sellers în New York

Suntem în punctul în care fiecare dintre noi datorează sârguință. Dacă vă pasă de anii pe care voi îi mai aveți, vă adresez o invitație să fiți mai atenți, mai conștienți la nutriția voastră, la ceea ce puneți în corpurile voastre. Este hrană organică sau procesată?

Iar mișcarea este medicament. Să nu ratăm oportunitatea de a face mișcare în fiecare zi, indiferent dacă este vorba de plimbări, alergare, sport etc. Toate acestea contribuie la un răspuns imunitar puternic și sănătos. Și aveți dreptate, ei grăbesc introducerea vaccinurilor și a medicației și o fac din diferite perspective, în funcție de cum evoluează lucrurile. Dar părerea personală este că dacă ne respectăm corpul, nu avem nevoie de aceste sisteme externe de suport (vaccinuri, medicamente – n.trad.).

traducere din limba engleză de

prof. Patricia V.

Varianta pdf a acestui documentar tradus:

Sa nu ne lasam vaccinati si otraviti

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Redacția