Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Vaccinarea obligatorie = crimă săvârșită de călăii noștri…

Acest documentar de mai jos prezintă părerile pro și contra referitoare la vaccinarea obligatorie. Am rugat o fiică duhovnicească, Andreea din București, să facă o sinteză scrisă, pe care o prezentăm aici, pentru că este nevoie de cuvânt scris, care rămâne. Îi mulțumim și Domnul să o binecuvânteze, alături de întreaga ei familie.

De unde vine ordinul de vaccinare în masă?

Să dăm cortina la o parte și să vedem cine vrea „binele României.”

Soțul Reginei Elisabeta a II-a, prințul Phillip, declara în 1988 pentru Deutsche Press: „Dacă m-aș reîncarna, aș dori să revin pe pământ ca un virus ucigaș, care să reducă populația umană.”

Teoria infectării intenționate a populației cu un virus distrugător a provocat mișcări de masă în anii 1980, după descoperirea virusului HIV. A luat avânt după ce moartea unui număr mare de oameni a fost asociată cu boli ca gripa aviară, gripa porcină sau boala vacii nebune. Programul este finanțat de Fondul HIV/SIDA al O.M.S. (Organizația Mondială a Sănătății), o instituție despre care un alt magnat afirma că are soluția pentru controlul demografic:

David Rockefeller: „ONU poate și trebuie să găsească o soluție universală pentru stabilizarea populației lumii.”

Miliardarul și „filantropul” Bill Gates vrea să țină sub control creșterea populației prin vaccinare: „Lumea de azi are 6,8 miliarde de oameni, număr ce va ajunge până la aproximativ 9 miliarde. Dacă facem o treabă foarte bună, cu vaccinuri noi, servicii de sănătate reproductivă, putem coborî acel număr cu, probabil, 10-15%.”

Acesta a finanțat programe de vaccinuri pentru lumea a treia și a investit sute de milioane de dolari în tehnologii de castrare temporară. În guvernul Rwandei a anunțat în 2010 că va controla rata natalității pentru sterilizarea bărbaților.

Christine Lagarde, directorul FMI, a spus că „bătrânii trăiesc prea mult și este un risc pentru economia globală, trebuie făcut ceva.”

La noi în țară presa și televiziunile au fost convinse de guvern să facă o campanie pro-vaccinare. Premierul Mihai Tudose: „deocamdată nu, dar este posibil să ajungem și la vaccinarea obligatorie, a implica mass media și pe toată lumea și a aprinde lumina asupra acestei probleme, tocmai pentru a fi parteneri și a ajuta Ministerul Sănătății.”

Medicul Adrian Streinu-Cercel este unul dintre cei mai reputați medici specialiști în boli infecțioase, membru al Academiei de Științe Medicale și manager general al Institutului de boli infecțioase „Matei Balș.” Din această postură își depune în fiecare an declarația de avere, iar documentele arată că medicul are venituri impresionante.

Vaccinarea antipoliomielitică este o problemă despre haos și interese ciudate. Un ordin de ministru spune că această imunizare se face la nouă ani. Mai nou, vaccinul s-a făcut și elevilor de șapte ani, spre nedumerirea părinților.

S-au oprit două loturi de vaccin diftero-tetanic, după ce la nivel de țară au fost constatate reacții adverse post-vaccinare. De vaccinul împotriva tuberculozei s-au plâns, de asemenea, zeci de oameni, având efecte secundare dramatice, sub forma unor adenopatii importante, TBC ganglionar.

În urma administrării de Gardasil regăsit în vaccinul HPV, s-au înregistrat și decese.

Streinu-Cercel a afirmat: „elevele vor fi vaccinate împotriva HPV, fără aviz din partea părinților.”

Directorul Institutului Cantacuzino l-a acuzat pe ministrul Eugen Nicolăescu de faptul că a știut că sunt probleme cu vaccinul antigripal (dozele de vaccin contaminate) și le-a ignorat, ba chiar ar fi făcut presiuni pentru punerea lui pe piață.

Streinu-Cercel despre virusul AH1N1: „Într-un prim val al pandemiei, adică în primele patru-cinci luni, se pot îmbolnăvi până la patru milioane de români, iar două milioane dintre aceștia vor muri. Oamenii trebuie să știe că ne așteptăm la un virus foarte agresiv.” El s-a arătat dezamăgit că tocmai cadrele medicale nu au încredere în acest vaccin și a susținut că la baza refuzului lor de a se vaccina stă dezinformarea.

„Vaccinul este cât se poate de sigur și veți avea dovada astăzi, pentru că eu am convingerea că acest vaccin este sigur și eficient”, arătând în media că se vaccinează, făcând propagandă.

Actorul Toni Tecuceanu nu a murit de „gripă porcină”, ci de un virus contractat în spitalul Matei Balș, care a folosit apoi moartea tânărului pentru a declanșa isteria vaccinării populației. Streinu-Cercel a fost acuzat atunci de francmasonerie.

Un important mason scria acum 200 de ani: „Cavalerii de Malta sunt miliția Papei, făcând un jurământ de sânge și de moarte, prin care se obligă la o totală obediență. Papa, ca șef al Vaticanului, este și șeful unei puteri naționale străine.”

Aceeași francmasonerie din România a participat în calitate de partener și la „Ziua mondială de luptă împotriva SIDA”, din 1 decembrie 1999, eveniment organizat de către Comisia al cărei președinte era profesorul Adrian Streinu-Cercel. Sigla unei loji masonice apărea chiar pe afișul de promovare a evenimentului.

Licitația de 450 de milioane de euro a fost realizată după ce timp de șase ani nu a mai avut loc nicio licitație centrală în programul SIV/SIDA. În 2004, D.N.A. a declanșat o investigație care s-a oprit inexplicabil, în această afacere sumele de bani fiind mult prea mari.

Autoritățile din toată lumea sunt de partea Big Pharma, nu se implică în pedepsirea persoanelor vinovate și stoparea producției vaccinurilor criminale.

Marina-Ioana Alexandru, avocat: „Se încalcă absolut toate drepturile fundamentale ale cetățenilor din România, se atacă instituția parentală, autoritatea părintească, interesul superior al minorului, instituția familiei, părinții devin o nouă categorie de infractori în România, practic se obligă cetățenii la a fi vaccinați fără discernământ, la grămadă. Pentru părinți sancțiunile pot ajunge până la decăderea din drepturile părintești.”

„De doi ani Vlăduț nu are greutatea normală pentru un copil de vârsta lui. Mănâncă puțin, iar mama lui povestește că primii pași i-a făcut târziu, după numeroase ședințe de kinetoterapie (șase luni de recuperare zilnică). A fost diagnosticat cu retard de dezvoltare locomotor. Totul se întâmplă, susține femeia, dar și specialiștii care l-au consultat pe copil, din cauza vaccinului BCG administrat la naștere. Femeia îi acuză pe medici că nu i-au cerut acordul înainte să-i vaccineze copilul și cere daune materiale”.

Cineva trebuie să se facă răspunzător pentru ceea ce i s-a întâmplat copilului meu. Nu vreau să mai treacă nimeni prin ceea ce am trecut noi și mă gândesc că sunt situații mult mai grave decât ale noastre.”

Un vaccin experimental (GSK) împotriva tuberculozei a promis în 2018 să înlocuiască actualul produs BCG, administrat în mod curent la sugari în țările cu incidență ridicată a tuberculozei, pentru prevenirea formelor grave ale bolii. Vaccinul GSK, dezvoltat în colaborare cu Aeras, o organizație nonprofit sprijinită de Bill & Melinda Gates Foundation, este conceput pentru a împiedica tuberculoza latentă să devină activă și să provoace îmbolnăvire.

Dr. Streinu-Cercel: „Aplicăm principiile economiei de piață în spitalele publice, pe sistemul: tu vii pentru o infecție, noi îți tratăm două… una este bonus!”

Președintele Iohannis: „Fără vaccinare nu se poate!”

Prof. dr. Florian Colceag: „Laureat al premiului Nobel, Luc Montagnier, atrage atenția asupra acestui pericol al vaccinării”. „Să bagi obligativitate înseamnă să anulezi liberul arbitru. Din momentul acela nu mai este stat de drept, este stat autocratic. Adresez Parlamentului: nu faceți greșeli fatale, v-ați luat o foarte mare răspundere. Toată omenirea, în toate perioadele ei istorice, a avut o singură reacție, cea de luptă. Luptă sau fugi.”

Dr. Mihai Gafencu: „Copiii voștri sunt ai statului! Copilul nu e al părinților, e al nostru, al societății și al țării noastre. Așa cum copiii nevaccinați sunt ai noștri, ai tuturor, pentru că stau în grădiniță lângă copilul nostru și nepoții noștri”.

Dr. Camelia Smicala: „Finlanda este țara unde copiii nu sunt ai părinților, ci ai statului”. Coșmarul unei mame: „În momentul în care refuzi o vaccinare sau refuzi educația sexuală, pur și simplu ți se iau copiii. Probabil că și în România se va întâmpla la fel”.

Maica Siluana: „Este inadmisibil ca toată lumea să fie vaccinată, că dă cineva un decret de sus. Când auziți că vi se impune un lucru, atunci să fugiți de el și să vă împotriviți. Suntem datori să ne salvăm copiii.”

Prof. dr. Florian Colceag: „Din momentul în care a devenit o congregație medicalo-farmaceutică, au început să vândă medicamente, care sunt foarte discutabile. Dacă medicii sunt finanțați de farmaciști, farmaciștii sunt finanțați de către bolnavii fideli, și atunci primul lucru important e fidelizarea. Ca să fidelizezi, trebuie să vindeci de ceva și să îmbolnăvești de altceva. Asta e cât se poate de clar și de limpede. Și acum ajungem la punctul actual, cu obligativitatea vaccinării. Ultimele date medicale arată că în multe vaccinuri se găsesc nanobacterii și nanoviruși calcifianți. Aceștia calcifiază țesuturile, calcifiază epifiza și zone de pe creier. Dacă vrei să ai o populație foarte bine fidelizată, ea nu trebuie să gândească foarte bine și foarte mult. Ținând seama că vaccinurile se fac pe bază de aluminiu, mercur, cum poți să pui obligativitate? Companiile de medicamente nu-și iau niciodată niciun fel de garanții că nu vor fi efecte secundare negative. Vaccinurile nu contribuie cu nimic la oprirea unor epidemii și provoacă foarte multe cazuri de boli extrem de grave, sau dizabilități precum autismul.

NANOPARTICULE

Nanoparticulele de scualenă din vaccinurile antigripale pentru oameni în vârstă cauzează demență, Parkinson și Alzheimer. Nanoparticulele din vaccinuri pătrund foarte ușor în toate celulele, mai ales în neuroni, unde distrug toți acizii nucleici și cauzează moartea celulelor.

COMPUȘI DE ALUMINIU

Dr. Ștefan Lanka, biolog: „Prin injectarea de aluminiu apar necroze masive ale fasciculelor nervoase, hidroxidul de aluminiu distrugând tecile de mielină ale neuronilor. Rezultatul: malformații genetice și degenerări neurologice.”

COMPUȘI DE MERCUR (TIMEROSAL)

Mercurul, cea mai toxică substanță non-radioactivă, este încă prezent în vaccinuri, declarat ca „reziduuri din procesul de producție.” Orice doză este periculoasă. Etil-mercurul din vaccinuri este stocat în creier, cu efecte neurotoxice foarte grave. Nu există niciun studiu pentru siguranța mercurului din vaccinuri.

Pentru mai multe detalii despre vaccinuri, putem căuta cartea „Vaccinurile și autoimunitatea” de la Editura Christiana, 2016. Are o mulțime de referințe bibliografice și autori, e coordonată de trei mari imunologi de la Universitatea Hashomer, din Israel.

„Un număr tot mai mare de dovezi demonstrează că adjuvanții și conservanții incluși în vaccinuri pot declanșa manifestări autoimune evidente, cum ar fi artrita, leziunile neuronale, encefalita, miocardita, vasculita”.

Medicii nu îndrăznesc să menționeze efectele adverse pentru că au fost amenințați cu sancțiuni.

Prof. Dr. Alexandru Rafila, membru în Comitetul Executiv al O.M.S.: „Orice medic care se pronunță împotriva vaccinurilor va fi exclus din profesie.”

Dr. Anca Nițulescu: „Noi ca medici nu avem dreptul să vorbim despre efecte adverse, cine va informa populația? Societățile comerciale sunt comerciale prin natura lor. Pe prospectele vaccinurilor există reacții adverse enumerate, noi ca medici nu avem dreptul să obligăm populația să facă așa ceva.”

Jean Francois Saluzzo a fost opt ani director de producție al vaccinurilor virale la Sanofi Pasteur, cel mai mare producător mondial de vaccinuri. În prezent este consultant al O.M.S. A făcut o prezentare informală unor studenți, pe care i-a avertizat de pericolul contaminării:

„Cum se produce un vaccin sigur? Vă răspund tot eu: NU ȘTIM CUM SĂ FABRICĂM UN VACCIN! Astfel s-a produs o dramă în anii ΄60, când celulele rinichilor de maimuță erau contaminate cu un virus numit SV40, un virus tumorigen, care provoacă în laborator cancer pe cobai, iar noi am descoperit abia după, că acest virus contaminase vaccinurile, în special cele utilizate pentru copii.

Șaizeci de milioane de americani au primit acest vaccin tumorigen. Dar așa cum s-a produs atunci, se va mai produce?! Căci agenții contaminanți sunt omniprezenți. Nu demult s-a descoperit că vaccinul Rotavirus fabricat de firma GSK era contaminat cu un circovirus de origine pricină. A fost și cazul vaccinului contra febrei galbene, care s-a contaminat cu virusul leucozei aviare și iarăși s-a produs o dramă, precum autismul sau scleroza în plăci, etc.

ACESTE AFECȚIUNI POST VACCINALE NU-L PREOCUPĂ PE FABRICANT!

Industria vaccinală are o singură obsesie: riscul introducerii accidentale a unui agent contaminant din materia primă, iar uneori chiar virusul de bază nu este bine inactivat. De exemplu celula MDSK utilizată în producția vaccinului antigripal, este un mediu de cultură excelent. În 1955, când primul vaccin contra Poliomielitei a fost realizat de către Jonas Salk, a fost un eveniment planetar! Din păcate, nu mult după entuziasmul acesta, chiar un astfel de vaccin nu a fost inactivat îndeajuns și a contaminat peste 290 de copii cu poliomielită, printre care au fost și numeroase decese. Au tras iar clopotele pentru succesul vaccinului! Nu înțelegem cum acționează vaccinurile, pur si simplu! Din simplu motiv că odată ce un vaccin a fost pus pe piață nimeni nu mai monitorizează pacienții. Bâlciul acesta cu „am un virus – îl inactivez – fac un vaccin” – vedeți și voi, când merge-merge, când nu, suntem blocați”.

Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: „Dacă va trece legea vaccinării obligatorii, atunci orice altă lege care include ideea de consimțământ prezumat va deveni posibilă: de la eutanasiere la prelevare de organe. Cineva care este la butoane sau care poate controla materialul ăsta biologic, în sensul de a introduce într-un milion sau o sută de mii de vaccinuri o proteină sau o substanță anume, poate să declanșeze o epidemie.

Îți manipulează informația biologică, funcționarea organismului, astfel încât să apară o boală, într-un  termen anume. Se știe, de pildă, că ROR, vaccinul pentru Influenza și chiar BCG, poate declanșa diabet de tip I. Dar nu-l va declanșa mâine, pentru că declanșează ca un trăgaci o reacție autoimună, produce niște anticorpi ce distrug celula beta-pancreatică, astfel încât într-un timp de doi-doisprezece ani, te trezești că îți face copilul diabet de tip I.

Poți să te îmbolnăvești de diabet, scleroză în plăci, cancer, autism, de alergie – 25% din populație (cam acesta este raportul la cei vaccinați), de astm, sunt o mulțime de boli pe care le poate induce vaccinul și mai cu seamă slăbirea în general a stării de sănătate. Și atunci orice boală devine posibilă, pentru că vaccinul este un vector care afectează imunitatea. Atât timp cât eu afectez imunitatea copilului, orice boală pe viitor va fi posibilă„.

Mărturia unei mame: „Elena s-a născut și a suferit nouă ani. La scurt timp după vaccinul antihepatic administrat în maternitate, fetița a intrat într-o stare vegetativă. Legea vaccinării obligatorii, în formatul actual, este un dictat, un atentat la libertatea și viața românilor. Este revoltător. Dacă este revoltător, probabil se va ajunge la revolte. Este o luptă pe viață și pe moarte. Odată cu decesul Elenei în familia noastră, am hotărât să fim foarte fermi pe poziție și să luptăm împreună cu alți părinți împotriva aplicării acestei legi. Este dureros și chiar criminal, ca noi adulții sub masca binefăcătorilor lor, să fim de fapt călăii lor. Nu este corect nici în fața oamenilor, nici în fața lui Dumnezeu. Mă uit cu dor și jale după un copil născut cu nota 10 și pe care l-am trimis îngeraș. DACĂ EU AȘ FI VĂZUT PROSPECTUL VACCINULUI și aș fi văzut câteva zeci de efecte adverse printre care: orbire, efecte cardiace, efecte neuronale, efecte letale, ÎN MOD SIGUR NU MI-AȘ FI VACCINAT COPILUL. Orice părinte informat va refuza vaccinarea!!!

Prof. Dr. Pavel Chirilă: „Faceți tot ce puteți ca vaccinarea să nu devină obligatorie în România! Este o datorie de creștin. Pentru a nu ne lăsa injectați obligatoriu prin lege, ca niște vite!”

Varianta pdf a acestui documentar:

Intentii criminale prin vaccinarea obligatorie

Redacția