Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Măștile „de siguranță” împotriva covid-19 sunt o bătaie de joc!

Mulțumim prof. Patricia V. pentru toată strădania de a traduce și a transcrie cele spuse în acest material video, precum și în celelalte traduse până acum. Lupta merge înainte, căci „Adevărul ne va face liberi”! Hristos Domnul să o bucure și să o întărească pe calea mântuirii!

Măștile sunt o glumă, oameni buni! Știu că Mathew McConaughy ar putea crede că e un erou și că salvează lumea, exact ca cineva din armată care încasează un glonț, dar îmi pare rău, Mathew, purtarea măștii nu te face erou. De fapt, chiar mă face să mă întreb cât de inteligent ești… Trebuie doar să te uiți pe ambalaj, unde scrie că „acest produs este o mască cu prindere după ureche, nu este o mască de gaze și nu vă asigură nicio protecție împotriva COVID-19 ori alte virusuri sau contaminanți.

Dacă asta spune… masca, vă puteți imagina toți acești oameni care se leagă (cu masca, n. trad.) în jurul feței și cu eșarfe. Ce vor face toate acestea pentru voi? Să fim cinstiți.

Oamenii care cercetează virusurile și lucrează în laboratoare și care chiar vor ajunge în contact cu un virus trebuie să poarte aceste costume Hazmat (hazardous materials suits – costume împotriva materialelor periculoase,n. trad.) închise ermetic. Le vor spăla și se vor spăla înainte să plece.

Credeți voi că dacă o mască funcționează într-adevăr (împotriva virusului, n. trad.), nu ar prefera ei să poarte masca într-un laborator de virusologie? Să fim serioși, oameni buni! Folosiți-vă mințile!

Dar în situația în care pur și simplu nu credeți că lucrurile astea sunt relevante, vă propun grozavul articol de săptămâna trecută al lui Russel Blaylock, în care spune că (masca, n. trad.) reduce volumul de oxigen din sânge. Una dintre persoanele care lucrează aici, Jennifer, își are bunica într-un azil de bătrâni. Femeia poartă mască oriunde merge. Ea se află în acea categorie de risc și își coboară astfel constant nivelul de oxigen din sânge, care se întâmplă să fie cel mare pericol asociat COVID-19.

Dacă tu crezi încă în eficiența măștilor, iar ei îți spun că nu știi despre ce vorbești, ei bine, Mathew McConaughy spune că nu există nicio știință care să fi demonstrat că este o idee proastă (cea expusă mai sus, privitoare la scăderea nivelului de oxigen din sânge, n. trad). Ei cred că putem șterge ceea ce se întâmplă într-o cameră video. Dați-mi voie să explic: când o cameră video te filmează și spui lucruri, ele rămân pentru totdeauna, nu le mai poți retrage. Așa că, dacă vei fi vreodată filmat, nu vei vrea să spui lucruri ca acestea:

– „De teama coronavirusului, mulți oameni au alergat la magazine și au cumpărat măști ca să se protejeze”,

– „Măști medicale ca aceasta nu te pot proteja împotriva noului virus”,

– „Chiar acum, în S.U.A., oamenii nu ar trebui să umple cu măști. Nu există niciun motiv pentru care să purtăm mască. Când ești în mijlocul unei epidemii, purtarea unei măști îi poate face pe oameni să „se simtă” un pic mai bine și poate chiar să blocheze o picătură (din fluidele degajate de cei din jur prin tuse, strănut, n. trad.), dar NU conferă protecția sigură pe care oamenii o pretind și se întâmplă să existe consecințe nedorite: oamenii tot ating masca și își ating apoi fața…”

– „Măștile nu sunt necesare, sunt chiar nefolositoare…”

– „Nu vă amăgiți cu un fals sentiment de siguranță că acea mască exclusiv vă protejează de infectare, pentru că sunt și alte căi prin care vă puteți infecta.”

– „Organizația Mondială a Sănătății recomandă utilizarea măștilor doar în cazuri specifice.”

– „Dacă nu ești bolnav, nu ar trebui să porți o mască medicală, dar dacă ești, atunci ar trebui.”

– „Oamenii care sunt bolnavi să poarte mască, recomandăm ca oamenii care sunt în preajma celor pozitivați COVID-19 să poarte mască, dar NU recomandăm publicul general să poarte măști ca un mecanism de protecție.”

– „Dacă nu aveți aceste simptome (asociate COVID-19, n. trad.), NU trebuie să purtați mască, pentru că nu există dovezi că ele protejează oamenii care sunt sănătoși”.

Găsiți o mulțime de video-uri spunând aceste lucruri și sunt mândru de fiecare moment petrecut în fața camerei. Ei știu că acesta este adevărul.

Ce faci acum? Participi la o șaradă, crezând că faci ceva important pentru a te proteja. Iar pentru acei oameni care își conduc mașina purtând o mască: ce credeți că faceți? Ce spuneți despre tonele de oțel și sticlă înfășurate în jurul vostru în timp ce conduceți, nu vă fac să vă simțiți protejați? Ce va face pentru voi acea bucățică de țesătură? Vă spun, vă va face concurentul numărul 1 pentru premiile Darwin.

traducere din limba engleză de

prof. Patricia V.

Varianta pdf a articolului:

Mastile bataie de joc

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!