Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Preotul anunță „îndrumările” arhiepiscopului Canadei: că preoții vor purta obligatoriu mască în timp ce împărtășesc pe oameni, că se va folosi linguriță separată la împărtășire…

Urmarea? Iat-o:

Mai pe românește:

„O singură linguriță!”

„Dumnezeu este viață! Hristos este viață!”

„Rușine!” „Nevrednic este Sotirios” (arhiepiscopul grec al Canadei)

Poza este preluată din articolul în care se arată că acest pseudo-ierarh ecumenist pur sânge a poruncit preoților să nu vorbească fără porunca Bisericii, ci să respecte calea de „mărturisire” oficială (mai ales în ceea ce privește „subiectul” Împărtășaniei).

Sursa – https://orthodoxtimes.com/archbishop-of-canada-to-clergy-dont-speak-without-the-direction-of-the-church/

Comentariu:

Ecumeniștilor preoți și mireni, v-a dat Hristos exact ce meritați după atâta trădare a sfintei învățături unice mântuitoare ortodoxe: ierarhi Iude, viață de Iude, botnițe de Iude, împărtășire de Iude, inimă de Iude, mațe de Iude, patimi de Iude și tot ce a avut Iuda. Fără pocăință veți fi updatați la cazanul cu smoală! Să vă dea Dumnezeu pocăință și curaj întru adevăr, asemenea acestor greci, care au spus: „Nu mai suportăm!”

Redacția