Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Din iubirea Maicii Domnului, un dar sfânt, spre sfințirea primitorilor lui…

Cu ajutorul lui Dumnezeu tot stocul tipărit al Acatistierului Mare a fost epuizat, precum și reeditările ulterioare. Poate au existat credincioși care și-au dorit cartea, dar din diverse motive nu și-au putut-o procura.

De aceea le oferim linkul de mai jos, de unde o pot descărca direct în calculatorul propriu. Linkul este valabil numai câteva zile. Dacă el apoi expiră și mai sunt doritori, să ne scrie pe adresa ciprioan@yahoo.com

Condiția este ca această variantă oferită să nu fie comercializată în niciun fel, ci să ajungă gratuit la toți doritorii.

https://we.tl/t-lNVhTbthYR

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Redacția