Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

La mulți ani, ortodocșilor, în noul an bisericesc, care începe la 1 septembrie. Să trăiți ca Sfinții, cu ei în casă și în inimă!

Nu s-ar putea face o mapă cu icoane ale Sfinților prăznuiți în fiecare zi? Iar cei ce vor, să poată pune într-o ramă zilnic, în casa lor, icoana Sfinților zilei, aprinzând o candelă lângă ea, zicând o rugăciune, citind Viețile Sfinților…? Așa au apărut cele două mape cartonate, totalizând 525 de icoane bizantine, aranjate câte 6 luni într-o mapă. Formatul icoanelor este A4. Fiecare început de lună are o foaie, care arată acest lucru.

Este o comoară duhovnicească pe care o puteți procura de la Asociația noastră, contribuind astfel activ la activitatea ei misionară și la lucrarea T.O.M. (Tiparniței Ortodoxe Misionare).

Cei interesați sunt rugați să ne contacteze la adresa de email ciprioan@yahoo.com sau la nr. de telefon 0740788876 (sms sau mesaj watsapp)

Plata (pentru două mape = 400 RON) se va face în avans, prin contul Asociației „Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”, ca donație pentru activitate misionară. Cine face o asemenea jertfă poate câștiga prietenia Sfinților (desigur, încercând să le urmeze viața în Hristos, având icoana lor în fața ochilor și exemplul vieții în inimă și în faptă)!

Vă mulțumim!

Redacția

Donează