Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

În epoca în care ne-a mai rămas numai „dreptul de a muri” (de capvid, desigur), iată că vin… salvatorii. Vai de pielea noastră, la propriu!

Un video extrem de nevizionat (nici 500 de vizualizări în cei 5 ani de la lansare):


Și articolul edificator despre ce ni se pregătește, cu „experți” plini de râvnă:

https://ziare.com/stiri/coronavirus/investigatie-vaccinarea-anti-covid-in-romania-pe-mana-omului-de-baza-al-liberalului-busoi-1644947

Ar prinde bine să recitim totuși care este realitatea:

Dr Carrie Apel

Așa că spunem NU vaccinării obligatorii!

Cine vrea să încerce noile vaccinuri, treaba lui!

Iar la momentul potrivit a apărut și acest interviu de mai jos. Citiți și luați aminte!

Circulă pe net: Oamenii NU mor de Covid

Notă: grijă mare, la finalul articolului face o trimitere la „meditație.” Noi, ca ortodocși, să nu acceptăm așa ceva, căci ne păgânizăm, ci să avem viață ortodoxă în Hristos!

Redacția