Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Ai sosit, vaccinule… Să îți facem o urare…

Microbiologul Sucharit Bhakdi

„DOCTORUL NE RECOMANDĂ, APROAPE PLÂNGÂND, SĂ NU NE FACEM ACEST „CADOU” DE CRĂCIUN, SĂ NU NE AUTOCONDAMNĂM LA MOARTE”

Dr. Bhakdi: prin vaccin se inoculează însăși gena virusului cv19, ucigându-ne limfocitele, adică exact acele celule care luptă cu virușii, anulându-ne practic sistemul imunitar. De acum încolo putem spune „la revedere” vieții pentru că nu vom mai avea cu ce să luptăm împotriva virusurilor. Fără limfocite este imposibil. Prin vaccin ni se implantează direct sămânța bolilor auto-imune.

Virusologul premiat, Dr. Sucharit Bhakdi, explică de ce se grăbește vaccinarea anti- Covid19 și apreciază „evenimentul” ca fiind cel mai mare experiment medical din lume efectuat pe glob din istoria omenirii.

Dr. Bhakdi: „Cei care au dat acordul intrării pe piață a acestor vaccinuri sunt criminali. (…) Omenirea a fost transformată într-un experiment aplicat animalelor de laborator. Toți suntem transformați în animale și asta este extrem de scandalos.”

Dr. Bhakdi: „Cum poți inventa un vaccin împotriva unui virus pe care nu-l cunoști, nu l-ai izolat? Este foarte grav că dr. Faucci nu înțelege sau habar nu are despre astfel de probleme.”

Dr. Bhakdi a publicat o carte despre virusuri & vaccinuri, convins fiind că o persoană posesoare a unui intelect mediu, dacă citește două capitole din cartea sa ar ști mult mai multă virusologie decât dr. Fauci.

Este de asemenea șocat că întreaga populație a lumii e obligată la vaccinare, deși rata de vindecare fără vaccin este uriașă: 99.7%, adică una mai mare decât cea declarată de firmele producătoare de vaccinuri!

Îl intrigă faptul că împotriva gripei există un tratament medicamentos ieftin, diferit de cel lăudat de „specialiștii” din media și OMS, dar se aplică numai rețeta scumpă a acestora, lipsită de eficiență medicală!

Doctorul ne recomandă aproape plângând să NU ne facem acest cadou de Crăciun, să nu ne auto-condamnăm la moarte.

Sursa – am primit traducerea pe mail; pe internet se găsesc studii și interviuri multe cu acest doctor renumit în întreaga lume.

CV-ul lui impresionant este disponibil în limba engleză la adresa:

https://en.wikipedia.org/wiki/Sucharit_Bhakdi

Dumnezeu să ne lumineze pe toți!

Redacția