Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Doctori, farmaciști și alți specialiști din întreaga lume NU recomandă vaccinul anti-covid19

https://www.facebook.com/117312045356121/videos/1065898300516030/?t=5

https://www.brighteon.com/df647557-1769-4064-88d6-f1cc3de6bb94

Cine vrea să traducă în scris din engleză aceste două articole să ne contacteze la adresa de email: ciprioan@yahoo.com

Mulțumim.

Redacția

UPDATE

Traducerea video-ului nr. 1:

„Bună ziua, sunt Hilde de Smet – doctor în Belgia – și vreau să vă spun că niciun vaccin anti-Coronavirus nu este un vaccin sigur și că nu avem de-a face cu nicio pandemie la nivel global!

În ultimii aproximativ 20 de ani, industria farmaceutică a încercat să dezvolte un vaccin anti-Corona, însă nu a reușit deoarece au observat în studiile clinice de pe animale că au efecte adverse devastatoare și produc boli auto-imune, iar animalele expuse la așa ceva au dezvoltat viruși sălbatici (de necontrolat).

Aceste afecțiuni auto-imune sunt comparabile cu complicațiile pe care deja le-am văzut la anumiți pacienți cu Covid 19.

Acum – datorită pretextului că “există o pandemie globală” – industria farmaceutică are permisiunea de a “sări” peste etapa verificării vaccinului asupra animalelor. Iar aceasta înseamnă că oamenii vor fi ca niște porci de Guineea și ca șoarecii de laborator (subiecții experimentali) și s-ar putea să existe efecte secundare severe dacă se expun la noii viruși (prin vaccinare)!

Eu sunt Nils R. Fosse, sunt medic în Bergen, Norvegia și trebuie să știți că vaccinul anti-Covid-19 nu s-a dovedit sigur și eficient! Vaccinul are la bază o tehnologie nouă, care a fost folosită doar asupra a câtorva mii de oameni din câteva țări în câteva luni.

Așa că vă rog – faceți-va propria cercetare asupra acestui subiect ! Umanitatea nu are de-a face cu o pandemie reală, cel puțin aici, în Norvegia, nu mor mai mulți oameni decât într-un an obișnuit.

Salut – sunt Elizabeth Evans – medic retras din activitate în Marea Britanie – și co-fondator al platformei UK Medical Freedom Alliance. Vaccinul anti-Covid-19 nu a fost demonstrat a fi sigur și eficient!

Noi credem că e un gest nesăbuit (iresponsabil) și nenecesar să se dea în folosință către milioane de oameni aceste vaccinuri experimentale ce folosesc o tehnologie messager-ARN complet nouă, și afirm asta deoarece există date limitate doar pe termen scurt despre siguranța vaccinului.

Și nu există nicio dovadă că va împiedica ulterior transmisia virusului. Nu există niciun fel de date pe termen lung care să arate siguranța acestui vaccin care are ca efecte adverse declanșarea de boli auto-imune, infertilitate și cancer.”

traducere din limba engleză de

Alexandru G.