Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Uită-te bine!

Atenție la semnul mâinii (cornuta diavolească) de pe… coronavirus. În față sunt arhiereii mascați… noile popice ale Noii Ordini Mondiale.

Cineva spunea: nu mă smintesc așa de tare că arhiereii poartă măști, pentru că le e frică de boală, ci mă smintesc că poate o poartă spre a-și declara supunerea totală și oarbă în fața sistemului antihristic. Și cu turma ce va fi?

Bietul om! Rob-neom!

Hristos nu ne va părăsi!

Coperta blasfemiatoare a unei reviste oficiale a unei Mitropolii grecești (pe martie-decembrie 2020): spital în fundal, mască pe chip, vaccin și… corona

Creieraș și… greieraș

Să ne ajute Bunul Dumnezeu la tot lucrul bun!

Redacția