Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Covid-19 – o fraudă globală

În primăvara anului 2020 erau multi care credeau, în mod greșit, că restricțiile impuse de globaliști sunt temporare și că vom reveni la normal. Iată că nu este așa. Iată că restricțiile rămân, deși nu există nicio dovadă științifică cum că aceste restricții controlează un virus cu o rată de vindecare de 99,98%. Peste 10.000 de oameni de stiință au semnat, în 2020, Marea Declarație Barrington, în care critică restricțiile impuse de globaliști.
De ce au creat globaliștii Noii Ordini Mondiale acest virus (de fapt de ce au dat drumul la sistemul, criminal 5G – n.n.)?
1. Pentru a distruge drepturile și libertățile oamenilor la nivel global, aruncând omenirea într-o dictatură a Noii Ordini Mondiale, pe care globaliștii de la Forumul Economic de la Davos au numit-o „Marea Resetare.”
2. Pentru a distruge economia globală, astfel încât oamenii rămași fără locuri de muncă sau afaceri să accepte Noua Ordine Mondială/Marea Resetare/Agenda 2030.
3. Pentru a vaccina omenirea, globaliștii au spus clar că restricțiile vor fi menținute până când majoritatea oamenilor se vor vaccina. Acesta este un șantaj la adresa omenirii. Cei care se vor vaccina vor primi un pașaport de vaccinare, aceștia având libertatea de a călători, adică viata lor va reveni la „normal.” În ianuarie 2021, Comisia Europeană a afirmat că vaccinarea nu va fi obligatorie și că nu vor fi limitări de drepturi pentru cei care refuză. Au mințit! Cum să ai încredere în neomarxiști / globaliști?
Astăzi vin și spun că este nevoie de pașaportul de vaccinare. Cu alte cuvinte, ei condiționează drepturile și libertățile oamenilor de efectuarea unui vaccin. Vaccinul este un act medical, iar Convenția de la Oviedo și Legea Drepturilor Pacientului din România spun clar că niciun act medical nu poate avea loc fără acordul pacientului, iar pacientul își poate retrage oricând acest acord.
Covid-19 – o fraudă globală. Un virus cu o rată de vindecare de 99,98%, o plandemie a testelor fals pozitive RT-PCR și „morții de Covid” fără autopsie.
Departamentul de Informații Romania (DIR)
 www.dir.org.ro
 27 februarie 2021