Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

„Testarea este simplă mascaradă. Nu se testează nimic. Este vorba de o vaccinare discretă, mascată. Testul PCR este începutul vaccinării…”

„Iată in terviuul doctoriței LORRAINE DAY (Israeli News NILE):

Ziarista JANA BENNUN: Considerați că Vaccinul ARNm poate modifica corpul omenesc, din punct de vedere genetic?

Doctorița LORRAINE DAY: Da. Vaccinul ARNm face acest lucru. El decupează o secvență din ADN-ul vaccinatului, și o înlocuiește cu o secvență sintetică. Decuparea-înlocuirea se poate produce oriunde în organismul celui supus experienței. E clar: cei supuși experienței sunt modificați genetic și devin ”brevetabili” din perspectiva modificării genetice.

Prin această modificare genetică vaccinatul devine ”posedat”, posesiune sau ”bun” mobil al firmei ce a produs vaccinul. Știți foarte bine: experiența este în curs, de multă vreme. Prima vaccinare a fost testul PCR, făcut de unii sau alții. Iată articolul, chiar fața mea (11,15 – 11,16).

Da, suntem ”vaccinați” prin opereațiunea de prelevare nazală (Yes, THEY CAN VACCINATE US THROUGH NASAL TEST SWABS AND TERGET THE BRAIN – BIOHACKING P.1). Ca medic, pot spune câteva cuvinte despre botnița ce acoperă zona buco-nazală. Dacă ați purta botnița doar pe nas, nu vi s-ar permite accesul în magazine. Ea trebuie purtată pe gură, ca orice botniță. Botnița vine de la ”bot”.

Virusul este în saliva fiecăruia, deci este suficient un eșantion salivar, ca pentru orice test ADN. De ce se folosește tija lungă, împinsă până în vârful sinusului nazal, aproape de creier? După atingerea peretelui ce apără creierul, de ce tija este sucită/răsucită cu violență? Pentru chinuirea cobaiului, sau pentru a fi siguri că nano-particolele din vârful capușonului sunt solid depuse pe osul poros respectiv?

Iată ce se petrece: Tija vaccinatoare atinge fina placă osoasă, ce apără creierul, în vecinătatea sinusului nazal. Placa osoasă este o lamă cu multe orificii, cunoscută de toți medicii. Ea are câteva deschideri, traversate de nervii olfactivi, ce ajung astfel în creier. Lama osoasă este foarte poroasă, iar substanțele mirositoare o străbat fără probleme. Când tija cu capușon este împinsă până la osul ce adăpostește creierul, cel ce efectuează, chipurile, un test, în realitate depune acolo substanța conținută de capușonul din vârful tijei.

Bineînțeles, ”testat”, de fapt vaccinatul abuziv, nu poate vedea și nu își imaginează ce se petrece în mijlocul craniului său. Capușonul din vârful tijei conține nano-particule, ce sunt depuse pe lama osoasă ce apără creierul. Odată depuse acolo, nano-particolele ajung în creier prin propriile lor mijloace, ca orice alte particole de acest gen și chiar ca orice micro-organism. Particolele respective pătrund în creier, putând fi conectate și urmărite cu aparatura de rigoare.

Ziarista JANA BENNUN: Așadar, testul PCR este vaccinare?

Doctorița LORRAINE DAY: Da! Testarea este simplă mascaradă. Nu se testează nimic. Este vorba de o vaccinare discretă, mascată. Testul PCR este începutul vaccinării. Ulterior, după câtva timp, cel în cauză este revaccinat prin nano-particulele ce i-au fost implantate, sau prin altele, fără să își dea consimțământul, fără să știe nici să bănuiască ce l-ar putea aștepta.

Ziarista JANA BENNUN : Procedura pare atât de drăcoasă și sofisticată încât numai psihopații sau demenții ar fi putut imagina așa ceva.”

Tot articolul la adresele:

Testul Criminal, Covido-Escrocheria și Vaccinarea Mascată – S-au descoperit nanoparticule în testele PCR

https://burebista2012.blogspot.com/2021/03/testul-criminal-si-mincinos-pcr-contine.html?m=1