Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Un eretic își apără turma și lăcașul. Biserica Ortodoxă Română, prin ierarhii și preoții ei, îi vor apăra pe credincioși de neo-comuniștii antihriști aflați temporar la puterea lumească în România?

Dacă un nebotezat, un mirean, un eretic are totuși atâta curaj și atâta efect asupra intruziunii ilegale a poliției neo-naziste, oare ce efect poate avea un preot ortodox care își apără turma și biserica? Sau nu va îndrăzni? Vom trăi și vom vedea!

Notă: aceasta nu înseamnă că suntem de acord cu învățătura lor, dar ne este rușine că ai noștri ne vând pentru mult mai puțin decât 30 de arginți…

Redacția