Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

Răstignirea întregului popor, după Duminica Sfintei Cruci, de către ierarhii neamului

Biserica Ortodoxă, poziție în premieră pro-vaccinare: ”Pledăm pentru implicarea preoților în informarea credincioșilor”

Notă: nu am găsit știrea deocamdată confirmată și în altă parte; dacă este adevărată, atunci ierarhia ecumenistă a Bisericii Ortodoxe Române, prin purtătorul ei de cuvânt, filozof de formație intelectuală, în loc să ia atitudine clară împotriva vaccinurilor care conțin celule de copii avortați, iată că dă undă verde accesului la vaccinare, ascunzându-se în spatele degetului, că va face mai mult o „informare” prin broșura oferită de stat, care este plină de minciuni și jumătăți de adevăr, adică tot minciuni.

Soluția este îngrădirea ortodoxă de ierarhia eretică ecumenistă și pe alocuri visarionistă, nu ascultarea de ea, până la canibalism și la dezumanizare totală!

Redacția