Asociația ”Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”

"Viaţa noastră pe pământ este ca o carte pe care o scriem noi, fiecare, prin faptele noastre, prin cuvintele noastre şi prin gândurile noastre. Cât suntem încă în viaţa aceasta putem reveni asupra a ceea ce am scris cu fapta, cu vorba sau cu gândul. Prin pocăinţă, prin îndreptare, prin începutul bun, corectăm capitole din viaţa noastră, fraze întregi din cartea vieţii noastre, exprimări greşite! Dar, atunci când s-a încheiat viaţa noastră pe pământ se pune sigiliu pe cartea vieţii noastre şi nu mai putem îndrepta nici capitolele, nici frazele, nici cuvintele, ci rămân aşa cum ne-a găsit ceasul morţii şi ziua judecăţii" (Sfântul Isaac Sirul)

O pastorală ca un paracetamol pentru o tumoare…

Aflăm că:

https://www.activenews.ro/stiri/PS-Sebastian-condamna-Marea-Resetare-folosirea-unor-vaccinuri-pripite-restrictiile-abuzive-si-interzicerea-slujbelor-o-mostra-de-grosolana-rea-credinta.-Cea-mai-puternica-Pastorala-de-pana-acum-a-unui-ierarh-al-Bisericii-Ortodoxe-Romane.-Vrednic-este-166559

NEVREDNIC ESTE!

1. Nevrednic este acest ierarh român, pentru că nu spune nimic despre 5G, cauza care îi îmbolnăvește și îi omoară acum pe oameni!

2. Nevrednic este, pentru că nu spune nimic despre copiii avortați, adică ciopârțiți omorâți, folosiți apoi pentru producerea de vaccinuri!

3. Nevrednic este, pentru că nu spune nimic de faptul că în realitate covid 19 nu există și că ARN mesager are ca scop preluarea controlului demonic asupra omului!

4. Nevrednic este, pentru că nu spune nimic despre faptul că în spatele marii resetări se află masoneria!

5. Nevrednic este, pentru că nu spune nimic despre faptul că plandemia de acum a fost îngăduită de Dumnezeu pentru trădarea credinței ortodoxe inclusiv de către acest ierarh! Unde este pocăința, fariseilor fățarnici?

6. Nevrednic este, pentru că nu spune nimic despre faptul că cea mai mare plagă nu sunt restricțiile și distanța socială, ci este panerezia ecumenistă!

7. Nevrednic este, pentru că nu spune nimic despre faptul că Sinodul Bisericii Ortodoxe Române se închină de facto masoneriei!

8. Nevrednic este, pentru că nu spune nimic despre lașitatea păstorilor Bisericii, fiind și el cuprins de ea, chiar dacă vrea să lase altă impresie!

9. Nevrednic este, pentru că nu spune nimic hristic, cu toate că trimite o pastorală la praznicul Învierii Domnului!

10. Ne-am săturat de lupi, vrem Apostoli și Mărturisitori și Mucenici dintre ierarhi!

Redacția